2014. március 17., hétfő

Let's know each other!

Reni hívott meg ebbe a játékba és mivel én is szeretek másokról olvasgatni és persze mert nagyon örültem hogy gondolt rám meg mert olyan ritkán írok ilyen személyesebb jellegű bejegyzéseket ezért íme a 7 érdekesség rólam, de előbb a szabályok:
- Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett
- Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi
- Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be Őket a blogodba
- Értesítsd Őket a kipécézésről hozzászólásban a blogjukon.

1. Mostanában rengeteget idegeskedek amiatt hogy soha semmire nincs időm. Ha az idegeskedésre szánt időben inkább nekiállnék azoknak a dolgoknak amiken idegeskedek hogy nincs időm akkor lenne rájuk. Ördögi kör...
2. Szakközépben az egyik tanárom Schwarzkopf-nak hívott mert rövid tüsi festett fekete hajam volt. Mikor megmondtam neki hogy van nevem és "lesz szives" azon hívni akkor kiküldött az óráról hogy majd osztályfőnökit meg mindenféle jóságot fog nekem intézni...bah...nem hatott meg. Persze az ofő halál jó fej volt és megkérte a tanárurat hogy nevén nevezzen embereket mert ez itt mégiscsak egy iskola.
3. Nem eszek meg csúnya dolgokat, pl: pacal (sosem kóstoltam és nem is fogom), olajbogyó (a nyelvem már hozzáért de fúúúj) régen egyébként az ananász is ide tartozott de már nem is tudom hogyan de egyszer megkóstoltam és nagyon ízlett!
4. Nem szeretek aknatetőre lépni és semmilyen rácsos dologra, mert félek hogy beszakad alattam.
5. Okostelefon függő vagyok. Sajnos rengeteget foglalkozom a telefonommal, a múltkor is vagy 3 órát töltöttem applikációk rendezgetésével hogy jól nézzen ki a kezdőképernyő, folyamatosan töltök le mindenféle haszontalan alkalmazást és függök az instagramon, rádiót hallgatok stb..... és itt vissza is ugorhatunk az első pontra.
6. Mivel rengeteg olyan keresés jön a blogra hogy "Beautycrumbs hány éves" és "éves vagyok Vattacukor beautycrumbs" és ezek végeláthatatlan változatai (nem tudom egyébként akit ez érdekel miért nem kérdezi meg, vagy mi ebben az érdekes) de itt most végre elárulom a nagy szenzációt, 31 vagyok.
7. A legnagyobb súly amit sikerült elérnem az 70 kg :) most pedig 57 kg vagyok, de tavaly nyáron 53 kg voltam és jó lenne azt újra elérni.

Most kihagynám a kötelező kipécézést, inkább mindenki akinek van kedve írjon magáról pár dolgot, legalább én is megismerhetem kicsit az olvasóimat!

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó volt olvasni. Egyszer írnál a hasznos és haszontalan kedvenc mobilos app-jaidról?
1,4,5 válaszokat mintha én írtam volna. :-)

Elíz írta...

4: én is igyekszem legtöbbször kikerülni :P
6-os meg :D

Gabica írta...

Én arra lennék kíváncsi, hogy hogyan sikerült lefogynod? :) Mi a titkod? :D

Anett írta...

Ninijam: írhatok róla, hátha kapok én is egy-két új tippet hogy mit kellene letöltenem :)

Elíz: hát igen :D legalább nem lesz hiábavaló a keresés annak aki erre kíváncsi

Gabica: semmi titok nincs, egyszerűen nem ettem annyit. Délután 6-7 után már nem ettem semmit és délután is általában csak nyers zöldséget vagy gyümölcsöt. És sok zöld teát ittam.

Njoythestyle írta...

Szuper volt olvasni a bejegyzést, nagyon köszönöm, hogy kitöltötted! :)))
És nem is gondoltam volna, hogy ilyen applikáció-függő-gyűjtő vagy, itt vigyorogtam :D
Pusza: Reni

Csipkelány írta...

Én is félek a rácsos dolgokon, ezért gyorsan átiszkolok rajtuk :D Bár ennek némiképp köze van a tériszonyomhoz és ahhoz, hogy legtöbbször magassarkúban érnek utol az ilyen helyek, így azon átkelni úgy, hogy ne akadjon be az ember cipőjének a sarka felér egy kisebb kalanddal :)

djkaty írta...

De jó volt olvasni a válaszaidat, a keresőkifejezéses dolog meg nem semmi :-D Nálam videónál jelenik mindenféle egyéb dolog nélkül, hogy hány éves vagyok, ami vicces, mert mondjuk beszéltem 20 percet, kellő részletességgel egy rakat termékről, de ezt tartják fontosnak :-D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger