2018. július 18., szerda

Ez bizony bizarr! - Korika szájmaszk (és fátyolmaszk) | Teszt


Láttam már ezt-azt a szépségápolásban használatos maszkok háza táján, de bizton állitom, hogy ennél bizarrabb dologgal még nem találkoztam, mint ez a szájmaszk. Azért a "lábmaszk" vagy közismertebb nevén lábhámlasztó zokni se semmi (ITT irtam róla) de ez a kacsacsőr már a csomagolásban is kissé ilyesztő, hát még ha felteszi az ember! 



A Korika márkáról

A Korika márkát az ázsiai nők előszeretettel használják arcbőrük fiatalitására. Minőségi természetes és high-tech termékeket gyártanak, 3 terméksorozatuk van: a NaturBeauty (Az ebbe a sorozatba tartozó maszkok gleccserekből származó ásványvizet és tiszta, természetes kivonatokat tartalmaznak), a StarBeauty (A StarBeauty sorozat exkluzív finomságok sokaságával kényeztet) és a SciBeauty (Ezek a legmagasabb luxust képviselő pakolások).




Korika SciBeauty Detoxifying face sheet mask


Ez a méregtelenitő arcmaszk már első tapintásra is különleges. Ha valaki úgy áll neki hogy csak felpattintom az arcomra és kész - mint ahogy én is gondoltam, az hamar meg fog lepődni! Ez ugyanis három rétegből áll. Az első, legvastagabb rácsos rész tulajdonképpen - szerintem - csak a maszk könnyű széthajtogatását segiti elő. Ezt még a felhelyezés előtt le kell szedni. A következő, szintén műanyag, kissé merev háló szerű részt pedig az arcra felhelyezés után kell levenni. Ekkor válik világossá miért is kellett ez a plusz réteg, ami elég jó tartást adott a maszknak. Ez ugyanis nem egy szövetmaszk, hanem egy zselémaszk, nagyon puha, rugalmas, és szinte csak a szérumból áll az egész, ezért nagyon jól rásimul az arcbőrre és nem is mozdul el. Imádtam viselni és amit utána láttam az arcbőrömön azt is imádtam! Nagyon hidratált, friss és puha lett tőle az arcom, ugyan egy minimális ragacsos érzetet hagyott maga után, de amig a gyerekek aludtak addig nem zavart, utána meg letöröltem. 



Mire jó ez az arcmaszk?

Védi a bőrsejteket a károsodás és szennyeződés ellen, segít megújítani a bőrsejteket, javítja a bőr természetes védőképességét, bársonyossá teszi a bőrt. A hialuronsav hidratálja és erősíti a bőrt, a béta-glükánok támogatják a sejtek életképességét, a japán üröm levél kivonat pedig lágyítja a bőrt.

A használata előtt alaposan meg kell tisztitani az arcbőrt!


Korika SciBeauty Hydrogel Lip mask

Hát ez tényleg egy fura szerzet, már a kinyitás után is nagyon fura volt, hát még mikor feltettem a számra. Először azt se tudtam hogy vegyem ki a műanyagból, olyan kis zselétömb az egész, picit ragadós, picit csúszós is. Nekem nem nagyon tapadt meg az ajkaimon, néha itt-ott elengedte magát és vissza kellett simitani. Olyan kis firssitő, hűsitő érzés volt viselni, azt hiszem ilyen ajakdúsitó hatása is van :) szerencsére utána nem ragadtak az ajkaim, csak puhák és simák lettek. Mivel bőven túl lóg az ajkak ivén - lenti képen láthatjátok is - igy az ajkak körüli bőrt is szépen ápolja és feltölti nedvességgel.




Mire jó ez az ajakmaszk?

Javítja a vérkeringést, erősíti és dússá teszi az ajkakat, kellemesen hűsíti és felfrissíti az ajkakat, rugalmasságot és simulékonyságot eredményez, védelmet ad és biztosítja az ajkak vízháztartásának egyensúlyát. A kollagén dúsítja az ajkakat, ahialuronsav hidratálást és rugalmasságot biztosít, az áfonya- és eperkivonat antioxidáns hatással bírnak, a cseresznye- és szederkivonat erősít és frissít, a vörös áfonya kivonat antibakteriális hatással bír, és feszessé teszi az ajkakat.


Ti szivesen kipróbálnátok egy ilyen ajakmaszkot?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger