2018. július 10., kedd

Igy viseld a maxiruhát többféleképpen


Idén nyáron még mindig hóditanak a maxiruhák, egyet már én is beszereztem és már alig várom hogy gyakorlatilag bárhová felvegyem, mert annyi outfit ötlet született már meg vele a fejemben. Most két összeállitást hoztam nektek ezzel az idei kulcsdarabbal a Rosegal webshop kinálatából.



Tényleg bárhol el tudom képzelni, kényelmes egy városnézéshez is, vagy akár az esti buliba, de akár még a játszótérre is el tudom képzelni hiszen ha lehajolok benne akkor sem látszik ki semmi, sőt még a homokozó szélére is le tudnék benne ülni. De egyértelműen a leginkább a strandon mutat jól, hiszen nagyon nyárias darabokat találni mostanság, amit egy-két stilusos kiegészitővel is feldobhatunk. Készitettem egy inspirációs összeállitást a Rosegal oldaláról, ahol most az 5. évfordulójuk alkalmából elég nagy akciók vannak és rengeteg nyereményjáték is fut.

STRANDRA



Vidám, feltűnő maxiruha
Mindenképp olyat válassz aminek nyárias a szinösszeállitása, egyrészt ettől vidámabbnak is érzed magad - tiszta szinterápia - másrészt kevésbé érzed melegnek, persze ehhez egy jó anyagösszetétel is szükségeltetik. Idén is hóditanak a pánt nélküli verziók, ha kényelmesnek találod ezt a fazont akkor válaszd ezt a szupertrendi változatot.

Strandra elengedhetetlen egy jó széles karimájú szalmakalap, de lényegében egy városi szettet is nagyon jól fel lehet vele dobni. Praktikus és trendi kiegészitő.

Strandra egy jó feltűnő darabot ajánlanék, szerintem még mindig nagyon trendi az állatminta és a különböző minták keveredése, igy nem fontos hogy a ruhád összhangban legyen vele. Sőt, egy ilyen hosszú ruhán nem is biztos hogy jól mutatna a párducminta mondjuk...

ESTI BULIBA


A ruha maradt ugyan az, csak a kiegészitőket kell máshogy megválasztani.


Fehér kardigán
A fehér a nyár egyik örök kedvenc szine, mivel megy a maxiruha szinvilágához is, igy felveheted ha hűvösebb az este. Ha az elegánsabb vonalat kedveled akkor pulcsi helyett válassz blézert!

Nagyon csinos és nőies lesz az összeállitás ha egy magasabb sarkú cipellőt választasz hozzá. Persze csak akkor ha birod benne az akár az egész estés mászkálást, állást vagy éppen táncolást is. Ha esetleg alacsonyabb vagy, akkor a nappali szetthez is ajánlott egy picit magasabb - esetleg telitalpú cipőt választani.

Ha szeretnétek az idei szezonra beszerezni egy trendi maxiruhát akkor a Rosegal oldalon az alábbi kuponokkal kicsit kedvezményesebben is beszerezhetitek:

10% kedvezmény a teljes vásárlásra - RGNANCY
Over $25.00, save $3.00; Over $50.00, save $6.00; Over $100.00, save $12.00 - RGNANCY2



Ti szeretitek a maxiruhákat?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger