2018. július 2., hétfő

Arcmaszk csata: GlamGlow vs L'Oreal Smooth sugars nourish scrub


Az utóbbi időben a legtöbb figyelmet az arcápolásnak szentelem. Nincs ugyan kőbe vésett arcápolási rutinom, és nem is használok olyan vészesen sok terméket, de különös figyelmet forditok az extra ápolásra. Ez nálam egyértelműen a különböző arcmaszkok használatát jelenti, hiszen nagyon kicsi extra idő és energia ráforditást igényelnek, de nagyon sok pluszt adnak az arcbőrömnek. Ma is róluk lesz szó!



Ezúttal két "hagyományos" maszkot hasonlitok össze, vagyis ezek nem a tőlem megszokott fátyolmaszkok - hát igen, a szivem csücskei - hanem a felkenős majd lemosós fajták. Ezekből is jópár újdonság jelent meg mostanság a boltokban, és van amire már régóta fájt a fogam. Két olyan maszkot választottam az összehasonlitásra amik árkategóriájukban nagyon is eltérnek, viszont az igéreteik nagyon is hasonlóak, vagyis puhává és ragyogóvá varázsolják az arcbőrünket. Ez a két maszk nem más mint az ikonikusnak számitó GlamGlow Flashmud brightening treatment és a drogériás viszonylatban jelenleg legkeresettebb L'Oreal Smooth Sugars nourish scrub arcradir.



Gondolom egyik márkát sem kell különösebben bemutatni egy szépségápolás iránt érdeklődő számára sem. Annyit mondanék róluk hogy a L'Oreál néhány hónapja jött ki a Smooth sugars arcradirokkal a drogériák polcaira, amik szinte azonnal a vásárlók kedvencévé váltak. 3 fajtája létezik, én a kakaóvajas változatot használom, ami egy 3 fajta cukorból álló, kakaóvajjal és rozmaring kivonattal gazdagitott, nagyon finom szemcséjű és isteni finom illatú radir. Mivel drogériába szánták igy az ára ennek megfelelő - bár lehetne picit olcsóbb is... - 3000 Ft körül mozog, beszerzési helytől és akcióktól függően persze. Mig a GlamGlow egy felsőkategóriás radir, amit inkább online lehet legkönnyebben beszerezni, úgynevezett elő-exfoliáló részecskéket tartalmaz, ennek köszönhetően egy kicsi hámlasztó hatással bir, ezzel is segitve az összetevők hatékony felszivódását. Az ára nem túl pénztárcabarát, a legkisebb kiszerelése 15 gramm és ez 5000 Forint körül mozog, ami a legkevésbé sem mondható pénztárcabarátnak.


Azt hiszem a méreteken nem sokat kell magyaráznom, a Smooth sugars sokkal nagyobb mint a GlamGlow, egész pontosan 50 ml, tehát egy jóval kedvezőbb árért egy jóval nagyobb mennyiséget kapunk. A csomagolása mindkettőnek tetszik amúgy, a GlamGlow kicsit azért dizájnosabb és legalább nem üvegből van...igy ha elbénázom nem törik szilánkosra.... Állagukat tekintve a L'Oreal radirja sokkal tömörebb és krémesebb, a szemcsék is picit nagyobbak benne, sokkal nehezebb vékonyan felvinni, bár a leirása nem tér ki arra milyen vastagon is kell feltenni, igy én ahogy sikerül alapon szoktam - majd a végén a képen úgyis látjátok. A GlamGlow olyan kis folyékony, könnyed tipus, a szemcséi nagyon picik és kicsit szúrós érzetűek is. Ezt könnyen fel tudom tenni vékonyan is. 


És hát a hatásuk...mit is mondjak, eszméletlen mindkettő a maga nemében! A GlamGlow-t én nem tudom egy  minden napi használatra szánt arcradirként elképzelni, már csak az ára miatt sem! Számomra ez a "jutalom" kategória, az a termék amit akkor használok ha meg akarom magam jutalmazni egy kis extra kényeztetéssel. Másrészt pedig, az elő- exfoliáló részecskéknek köszönhetően kicsit bizsergetik a bőröm és bevallom őszintén hogy volt hogy túl sokáig hagytam fenn és az már kellemetlen csípő érzés volt. Nála tényleg be kell tartani az ajánlott időt! Viszont cserébe extra puha, extra illatos lesz az arcbőrünk, ezt a finom, barackra emlékeztető illatot ha valaki egyszer megérzi, tuti hogy a rabja lesz! Szóval tartalékolom ezerrel!


Hogy mi tehát a konklúzióm? Az az igazság, hogy a L'Oreal ezekkel a sugar scrub radirokkal nagyon magasra tette nálam a lécet, szóval amig drogériás viszonylatban ilyen jó arcradirt lehet kapni ami táplálja és ragyogóvá teszi a bőröm, addig maximum ünnepnapokon kényeztetem magam egy drágább termékkel, ami kb ugyan azt tudja. Tehát mindkét termék fantasztikus a maga nemében, de ár-érték arányban messze a Nourish scrub nyert nálam.



Viszont van egy jó hirem! Ha Ti is szeretnétek kényeztetni magatokat valami drágább termékkel - lehet hogy pont ezzel a GlamGlow arcradirral? - akkor már nem kell sokat várnotok egy remek akcióra! A Notino-nál ugyanis hamarosan nyári Black Friday napok jönnek, szóval lehet pakolni a virtuális kosarakat! 2018.07.09-től 07.15-ig 20% kedvezmény lesz az alábbi márkákra és ingyenes szállitás! KATT A LISTÁÉRT IDE! Azt hiszem ennél jobb alkalom nem is kell arra hogy meglepd magad valami igazán különlegessel!



Nektek van kedvenc márkátok arcradir téren?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger