2012. március 5., hétfő

Vásárolni voltam....

A rengeteg cipőbolt mellett bementem egy-két egyéb helyre is :) szerencsére volt ahol sikerrel jártam! 

A DM-be konkrétan ezért a szűztea krémért indultam (2299 Ft), ez egy narancsbőr elleni krém, én minden szezonban kipróbálok egy ilyen krémet, most erre esett a választásom mert sok jót olvastam róla.
  Írták hogy eléggé éget, tanácsos gumikesztyűben (379 Ft)  végezni a krémezést. A dobozán semmi ilyet nem írtak egyébként, de maradjunk annyiban hogy jó hogy kesztyűben álltam neki....részletesebben pár hét múlva írok róla. Vettem még egy Himalaya herbal lehúzható maszkot (1399 Ft) is, hogy ne kelljen mindig kis tasakonként venni a maszkokat.

Aztán beugrottam a Kik-be is mert már ezer éve nem voltam. Szuper dolgok vannak, főleg a húsvéti dekorációs témához kapcsolódóan nézelődtem, de egyelőre még csak két szalagot vettem (290 Ft/db) valamint megláttam egy állványt tele fülbevalókkal, és ezt az édes cseresznyés szettet választottam (290 Ft) ami a gyümölcsön kívül egy pár lilás gyöngy fülbevalót is tartalmaz.

Az Auchan-ban jött az ötlet egyébként a Praktika (500 Ft) magazinnak hála, hogy ha már az adventi koszorúm egész jól sikerült, akkor alkotni kellene valami szépet húsvétra is. Valamint itt is megláttam egy állványt tele csillogó holmikkal! Voltak fülbevalók, nyakláncok különböző méretben és színben, én ezt a közepes méretű kék köves fülbevalót választottam (799 Ft).

És ahogy már írtam is, megleptem magam egy piros táskával piros cipő helyett :) őt a Familiában vettem (3995 Ft).
 elölről
 hátulról
belülről

A színe kicsit korallos piros, műbőr, jó pakolós fajta. Szerencsére több rekeszes, és középen még egy nagyobb cipzáros rész is van.

Ti hol szoktatok táskát venni? Csak mert szeretnék még egy türkiz színűt is, jól jönne pár tipp :)

7 megjegyzés:

Robin írta...

Nagyon tetszik ez a piros táska! Mindig máshol veszem a táskákat, bár egy ideje leszokóban vagyok, rég vettem. :)) Jó lett az új blogdizájn, marad is? :)

Thündérke írta...

A táska annyira jól néz ki :$ én is pont táska vadászaton vagyok, de semmi nem fogott meg, hogy igen ez szuper! Én is most vettem narancsbőr elleni krémet( eveline 3D thermo-s valamit :D) még sose használtam ilyet :) na de majd kiderül :) .

Anett írta...

Robin: én most lettem visszaeső :) kellett valami a fekete helyett! A dizájn marad feltéve hogy nem kapok rá sok negatív kritikát, és sikerül rendbetennem a "Tovább" gombot, mert így nem az igazi.... :)

Thündérke: nem ismerem azt a krémet szóval majd várom róla a tesztet :)

Nóra írta...

a blogdesign nekem is nagyon tetszik! :) ahogy a vásárlás eredménye is :)

Renii írta...

A maszkról lesz teszt?:) Én amúgy Pimkiebe vagy Tallyba veszek táskát. Van még New Yorkeres és F&F-es táskám is, mindkettő szét jött kevesebb mint 1hónap alatt..:S

Anett írta...

Renii: persze lesz róla teszt :) Köszi a táskás infót, nekem egyébként ezek a Familiás és Inváziós táskák kibírnak egy évet pedig ebben hordom a gépem is, szóval a terhelést megkapja :)

Monic írta...

A szűztea krémről számolj majd be, ez nagyon érdekel. Az új dizájn nagyon klassz lett, tetszik! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger