2012. március 3., szombat

Greenland body butter - passion fruit

Már rég óta szerettem volna kipróbálni a Greenland testvaját, kíváncsi voltam mit tud egy ilyen termék és olyan jó gyümölcsös kombinációkban kapható hogy már maga ez a tulajdonsága is vonzó volt számomra.
Egyébként aki a passion fruit-ot 'szenvedély gyümölcse'-nek fordította azt innen is puszilom :)

Amit a csomagolás ígér:
BALM&BUTTER Body butter-
Testápoló vaj - szenvedély gyümölcse - 100 ml
Testápoló vaj intenzíven hidratálja, nyugtatja és puhítja a bőrt. A termék illatösszetevője kellemesen hat az érzékekre.

Összetevők:
Ezt nem fogom most begépelni mert Krémmánián megnézhető, annyit mondanék csak hogy van benne jó pár Parabén fajta, ami a "szükséges rossz" vagyis tartósítószer, az összetevő lista végén szerepelnek ergó nagyon kis mennyiségben vannak jelen a krémben.

A krém egy kis (100ml) alumínium tégelyben érkezik, ami nekem nagyon bejön a sok olcsó műanyag csomagolás után. A színe teljesen fehér, állagát pedig habos/krémesnek mondanám és elég kemény is, így jól bele kell nyúlni hogy sikerüljön kivenni belőle egy adagot. Erre mondjuk számítottam is, elvégre testvaj :) Az illata elég érdekes, nem igazán hat kellemesen az érzékeimre, keveredik benne a tömény vaj és a gyümölcs illat. Nem büdös csak nem ezt vártam, viszont cserébe egész sokáig érezhető marad a bőrön is.
Azért vettem meg mert az elmúlt 2-3 hétben a hideg időjárásnak köszönhetően kb. félóránként krémeztem a kezem mert annyira ki volt száradva. Ezt megunva szereztem be ezt a testvajat és szerencsére bevált. Úgy használom általában hogy este jó vastagon bekrémezem a kézfejem, bemasszírozom a bőrbe amennyire csak tudom, felveszek egy pamutkesztyűt és úgy egy órán keresztül fent is hagyom. Annak ellenére hogy egy sűrű krémről van szó egész hamar felszívódik (lehet a masszírozás sokat segít ezen) persze ha nem lenne rajtam kesztyű nem fognék meg a kezemmel semmit mert ragacsos érzés marad utána elég sokáig.

Összességében:
Amire vettem arra bevált, teljesen rendbe tette a kiszáradt kezeim :) Talán az illata lehetne kicsit gyümölcsösebb és kevésbé vajasabb. Az ára úgy 2000 Ft körül volt a Müllerben, de webshopokban utánanézve sokkal olcsóbban is be lehet szerezni. 

Ti használtok testvajat?

2 megjegyzés:

Criollo írta...

szenvedély gyümölcse:D ez jó!
amúgy nekem a greenland termékek illata nem nagyon jön be, valahogy sosem olyan mint amire számítanék:D van egy testápolóm meg egy testradírom, de egyiket se szagolgatnám csak úgy. Ettől függetlenül nagyon jól szuperálnak:)

Anett írta...

Criollo: hát igen, illatban én is valami sokkal jobbra számítottam!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger