2012. március 20., kedd

iHerb - megérkezett!

Azért izgultam....nehogy a pistáé legyen...
Vikinél láttam ezt a remek lehetőséget, hogy egy kedvezményes kódnak köszönhetően szinte ingyen (csak postaköltségért) próbálhatunk ki termékeket. Az oldalon lehetőség van ingyenes terméket is választani, micsoda ajándék! Főleg mert addig-addig nézegettem az oldalt, míg az 5$ -os kód helyett 8$ lett a kedvezmény mértéke - néha jól jön a hezitálás! 

Ahonnan mindezt rendeltem: http://www.iherb.com/

************************************************
Találtam egy oldalt, ahol nagyon sok hasznos tippet találhatunk az iHerb-en forgalmazott termékekről, és nagyon jól le van írva a regisztráció is, gondoltam hasznos lehet:
http://vitamintippek.blogspot.com/p/vasarlas-az-iherben.html
************************************************

A választék tényleg óriási az oldalon, én a legtöbb márkát nem ismerem, néhány kivételtől eltekintve (pl.: Annamarie Borlind) így leginkább a véleményekre és a guglira hagyatkoztam a választás során.
A csomag

Én maradtam az ingyenes 8$-os értékhatár alatt (a kód ugye...), így csak a szállítási költséget kellett kifizetnem, ami 6$ volt (kb 1300 Ft). A kártyás fizetéssel nem volt semmi gond, ahogyan a szállítással sem, másfél hét alatt megérkezett a kis papírdobozka gondosan becsomagolva. Az erős illatú dolgok külön kis zacsiban kaptak helyet :)
A termékek

Mivel csak olyasmit rendeltem ami amúgy is fogyóban volt (azóta el is fogyott...) ezért mondhatni duplán is jól jártam.Az én ingyenes termékem egy vaníliás ajakápoló lett, ezen kívül még három meglepetés is került a csomagomba.
Freebies

A vaníliás ajakápoló eddig nagyon szuper, a két étrend-kiegészítő tablettát még nem tanulmányoztam át tüzetesen mire is valók, így ők még várakoznak, a jobb szélen pedig egy kis nagyítós vonalzó van.

Amiket pedig a 8$ -os összegből rendeltem az alábbiak:
Goodies

Nubian Heritage szappan, egy 10 darabos sminklemosó kendő és egy külön is, valamint a 100% kakaóvaj stick. Ez utóbbi a legnagyobb kedvenc, csodás kakaó illata van, és nagyon jól hidratál!





Összességében csak ajánlani tudom ezt az oldalt - és ezt a lehetőséget is, hogy szinte ingyen próbálhatsz ki  jó termékeket. Tényleg sokan rendelnek innen, ha utánanézel láthatod hogy a vitaminok és étrend-kiegészítők is kedvelt termékek az oldalon. Sok az ismeretlen márka az oldalon (legalább is számomra) viszont a vásárlói értékeléseknek köszönhetően azért le lehet szűrni egy-egy dologról hogy jó-e vagy sem. Emellett vannak ismerős dolgok is, pl: EcoTools ecsetkészletek, szóval megéri körülnézni!

Vikinél megtaláljátok a kódot ami még most is él!

11 megjegyzés:

Viktória írta...

wow de jó dolgokat vettél! A kakóvajas cuccot én is kinéztem, de akkor épp sold out volt :( Örülök, hogy ilyen sok mindent kaptál, szerintem megéri egyszer rendelni :) Ki is teszem ezt FB-ra :D

Anett írta...

Köszi!:) Tényleg a kakaóvajas stick a kedvencem a csomagból!

Dalma ( : írta...

nagyon jóó dolgokat vettél.én is benéztem már az oldalra.de valahogy nem "mertem" vásárolni: DDD.;s nem tudtam hogy romániában hogy menne-e a szálitási és kölcség dolog.igy inkább nem mentem bele...

Névtelen írta...

Szia!
A kakaos stick nagyon csábìtò,lehet legközelebb beruházok rá,nekem èpp ma jött meg a csomim,a pixiwoos ecsetekkel,mivel van màr ilyen vanìliás ajakápolom most a mentolost vàlasztottam ajàndèkba,az is fincsi!

viktoria. írta...

eddig féltem én is... de nem bírom tovább, én is rendelek :D ami Vikinél van kód, az a 8$-os? :) és még azt szeretném kérdezni, hogy az ingyenes termékeket te választhattad ki? mert van egy rész, ami tele van 0$-os dolgokkal :D vagy ez hogy működik? :) gondolom nem választhatok ki 20 ingyenes terméket :D

Monic írta...

Köszi az ismertetőt, majd számolj be, melyik termék milyen. A szappanra vagyok nagyon kíváncsi. A kakaóvajért pedig meg vagyok őrülve, az a finom csokiillat.... hmmmm :D

dyna írta...

Óóó, az a gránátalmás szappan, ezen a télen gránátalma fanatikus vagyok, úgyhogy ez most csábítóbban hangzik, mint az amúgy még szintén nagyon szimpi kakaóvajas stick. Amúgy ezt univerzális ápolóként/puhítóként használja az ember lánya?

Anett írta...

Dalma: szerintem ha szállítanak Romániába akkor ugyan úgy működik mint Mo-ra:

Katalin: jajj de kíváncsi vagyok az ecsetekről mi lesz a véleményed! Ha van kedved majd írd meg :)

viktoria: igen, Vikinél van a kód, linkeltem a bejegyzését :) de most csak 5$-t ér! Egy ingyenes terméket lehet választani az oldal tetején látható Freebies! feliratra kattintva láthatod miből. Én az ajakbalzsamot választottam. A másik két mintát 'grátiszba' küldték, nem én választottam.

Monic: beszámolok majd róluk :) én is kivi vagyok a szappanra!

dyna: igen univerzális, én kézre, körömágyra és a számra használtam eddig!

Thündérke írta...

A szappanra nagyon kíváncsi vagyok :$

viktoria. írta...

köszi a választ! :)

IHerb victim írta...

Vigyázat, csalók ! Megveszel egy árút X összegért, mire hozzád ér a csomag kb. 50% extra pénz. Vámok és a DHL által felszámolt rejtett díj, amiről nem tudsz amíg a csomag meg nem érkezik. ( 200% -a a már általad a honlapon kifizetett szállítási díjnak )

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger