2012. március 22., csütörtök

Himalaya herbals Peel-off mask

Pár hete vettem ezt a lehúzható maszkot, mert valami jó alternatívát kerestem a "tasakos" megoldások helyett. Sajnos a kedvenc ilyen maszkom (Balea lehúzható maszk, a sárga csomagolású) nincs nagyobb kiszerelésben így egy másik márkát kellett választanom.

Hogy miért éppen a Himalaya Herbals? Mert...
  • A termékek aktív hatóanyagtartalma 100%-ban növényi!
  • A Himalája lábánál termő, gondosan válogatott, tiszta és értékes gyógynövényeket tartalmaz.
  • Minden termék hypo-allergén és hatékonysága klinikailag bizonyított.
(Forrás)

 Himalaya herbals peel-off mask - almond and cucumber

leírás

A termék egy enyhén zöldes/sárgás árnyalatú, zselé-szerű állagú, könnyen kenhető anyag. Az illatán kissé érződik a növényi eredet, nincs az a tipikus kozmetikum illata de nem büdi. Nekem igenis fontos hogy annak amit magamra kenek finom illata legyen, nem azt mondom hogy legyen tele mesterséges illatanyagokkal, de ne legyen visszataszító...Szeretem a természetes illatokat, így nálam ez plusz pont.




A tubusos formának köszönhetően könnyű és praktikus az adagolása, a felvinni kívánt mennyiség könnyen szabályozható. De itt egy kérdés, mennyit vigyünk fel belőle? A tasakos kivitelű arcmaszkoknak megvan az az előnye, hogy pont egy használatra elég mennyiségű terméket tartalmaz a kis csomag. Itt viszont, magunknak kell kitapasztalni, hogy az adott termékből mi az optimális mennyiség. Én azt tapasztaltam, hogy jobb minél vékonyabban felkenni különben nagyon nehezen szárad! Vékony rétegben viszont elég neki a 15 perc és egyben le is lehet szedni az arcról. Én azonban három darabra szoktam osztani: kettő az arc és egy a homlok.



Három darabban könnyebb is eltávolítani és kevesebb a fájdalom is. Mert igen, ez kicsit fáj de kibírható, azt viszont nem tudom megmondani miért fáj jobban mint a Balea-s maszk lehúzása. Tipp? Cserébe viszont utána tiszta és friss bőr marad! Mivel egyáltalán nem szárít így nem szükséges utána egyből a hidratáló után nyúlni :)

Nektek melyik lehúzható maszk vált be leginkább?

2 megjegyzés:

Renii írta...

Nekem Avon-os lehúzható maszkom van, de az nem fáj, amikor húzom le :O

Monic írta...

Nagyon régen használtam lehúzható maszkot. Most Avonos vár kipróbálásra, szerintem a hétvégén kerítek rá sor. Ez a Himalaya maszk nagyon jónak tűnik :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger