2012. szeptember 13., csütörtök

My first saran wrap nails!

Hódit a saran wrap technika, amit ha egy mondattal kellene leírnom magyarul akkor így hangzana: A világ - egyik - legkönnyebb köröm díszítési módja, avagy mire nem jó a frissen tartó fólia. Az előzőleg bemutatott nem túl megnyerő Flormar kék lakkot szerettem volna feldobni ezzel a márványozós technikával, gondoltam érte nem lesz kár ha esetleg mégsem tetszene a végeredmény, azonnal lemosom. Nem így lett, sőőőőt!

 Nekem nagyon tetszik a végeredmény, jó választásnak bizonyult az Essence metallics kollekciójából származó fémes/fényes/csillogó lakkal próbálkozni, a kékkel nagyon jó párost alkotnak.

Két technika létezik:
1. az összegyűrt frissen tartó fóliára kenjük fel a lakkot amivel díszíteni szeretnénk és ezt "nyomkodjuk fel" az alapszínre.
2. az alapszínre (teljes száradás után) felvisszük a díszítéshez használatos színt és az összegyűrt frissen tartó fóliával ezt a réteget "szedjük le" a körmünkről.

Nekem ez a második variáció vált be leginkább, sőt az arany réteg felvitele után picit meg is fújkáltam a lakkot hogy kicsit megszáradjon, ez után nyomkodtam rá a gombócot ami ezek után kellően foltosan szedte le az arany lakkot.


Nektek bejön ez a technika? Próbáltátok már?

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jó lett! :)

PAncsi írta...

Jó lett!
Nekem az elsővel nem lett az igazi, lehet kipróbálom a második technikát :-)

edina (lakkomlakkom) írta...

Nagyon szép lett! Most már nekem is ki kell próbálnom. :) Nagyon "mocskos" meló volt? Sok lakkot kellett utána letakarítani az ujjaidról

Anett írta...

Köszi lányok!
Edina: hát elég mocskos melónak mondanám mert rendesen be kell pacsmagolni a körmöt de megéri :)

Monic írta...

Ezt ki kell próbálnom, mert állatira látványos! Azt hiszem, én is a második verziót fogom alkalmazni, remélem, sikerül. :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger