2012. szeptember 28., péntek

Elfogyott! - nyári termékekkel kiegészítve

Újabb adag elfogyasztott termék, melyek egy része még a nyárról maradt. Az egész pakkból csak egy termék van amit újravásároltam a többi vagy nem tetszett eléggé, vagy most épp nem aktuális sajnos.
Kezdjük azokkal amik már sajnos nem aktuálisak részemről, a napozószerekkel. 3 naptejet használtunk el együttes erővel a nyáron de az egyiket véletlenül azon nyomban kidobtam ahogy elfogyott. Ez pedig a Rossmann saját márkás Sundance napteje volt. Tetszett benne hogy szórófejes adagolója volt de ennyi. Elég sűrű krém volt nehéz volt eloszlatni a bőrön és az illata sem volt túl jó.
Ezt a Nive naptejet egészen megszerettem, kellemes az illata és jó az állaga is. Tényleg víztaszító lehet, vagy legalább is nem ázik le egykönnyen mert nem kellett minden pancsolás után újra krémezni vele, védett enélkül is simán.
A nagy favoritom a Hawaiian Tropic naptej volt, ezt a krémet az arcom is nagyon szerettem. Már csak az illata miatt is imádni való de nagyon jól is funkcionál.
Az Alterra barackos balzsamja az egyetlen amit újravásároltam, elégedett vagyok vele minden szempontból. Talán az állaga lehetne kicsit könnyedebb mert elég nehéz szépen vékonyan eloszlatni a hajon.
Ezt a Rossmann-os Eisgel-t vagyis frissítő lábkrémet nagyon nem szerettem, azt hittem sosem fog elfogyni. Az 'Eis'-től nagyon távol áll, nem igazán frissít és fura ragacsos az állaga. Ehelyett keresni fogok valami jobb krémet mert amúgy nagyon szeretem az ilyen termékeket és hiányzik nagyon :(
Elfogyott ez a giganagy tusfürdő is, nem is bánom mert a végére már kicsit émelyegtem az édes illatától. Az állaga nagyon krémes és sűrű de legalább jól hidratál, nem vásároltam újra mert szeretem váltogatni az illatokat de ettől függetlenül még biztos hogy összefutok vele a későbbiekben!

Egyébként én most nagyon ráálltam a fogyasztásra mert szeretnék télire minden termékből olyat beszerezni ami télies illatú és kicsit melenget :) az Avonnak volt (vagy van is) a Senses tüsfürdője amit imádtam, karácsonyi kiadás volt isteni illattal! Na én ilyesmikből szeretnék télire mindent beújítani!

Ti is szeretitek a télies illatokat? Fahéj naranccsal hmm...


3 megjegyzés:

Unknown írta...

a Nivea naptej nekem is a kedvencem :)
a tavaly karácsonyi Avonos tusizselé a Winter delight nekem is megvan,félig fogyott el,most vettem újra elő a hideg közeledtével.. remélem idén is megvehetem :)

PAncsi írta...

Számomra hihetetlen, hogy el tudtál használni 3 naptejet, én egyet sem bírtam elfogyasztani a nyáron. Sőt, ha belegondolok, még soha nem fogyott el nálam naptej, mert előbb dobtam ki....
Én is szeretem a téli illatokat, a Winter Delight valóban fincsi volt :-)

Anett írta...

PAncsi: ketten használtuk el! Amit kidobtam az SPF30-as volt, azt a nyaralás elején ketten elhasználtuk, utána váltottunk a gyengébb, 20-as faktorúra. Abból maradt is egy kevés, azt pedig a Balcsin elhasználtam :) A Hawaiian tropic pedig csak 100 ml-es volt, az pikk-pakk elfogyott, mert vittem a városnézésre is!

Ja és Winter Delight tusfürdőt akarok MOST! :) Jaj az az illat..hmmm..

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger