2012. szeptember 4., kedd

Balea professional napvédő hajspray - vélemény


Hoztam egy rövid véleményt erről a napozó termékről - szerintem nevezhetjük így, legalább is én csak napozáskor használtam. Elöljáróban még annyit jegyeznék meg, hogy az én hajam festetlen és sosem fakul ki nyáron, így a terméknek ezt a színvédő tulajdonságát nem tudom véleményezni.


Ezt a terméket kizárólag nyaralásra szereztem be, hogy ne csak a bőröm óvjam a káros sugaraktól, hanem a hajam is.

Véleményem a termékről:
  • a szórófej az első fújásnál megadta magát, így kénytelen voltam áttölteni más szórófejes flakonba ha használni akartam
  • ehhez kapcsolódik hogy sajnos nem bizonyult praktikusnak strandon ez a szórófejes kivitel, mert a legkisebb szél is elvitte a finom anyagot amit kifújtam. Így közvetlenül a hajamra kellett fújni nagyon közelről – így egy helyre fókuszálódott az anyag.
  • nagyon finom illata van és hajon száradás után is érezni
  • vizes hajon használtam, nem nehezítette el a hajszálakat, finom puha lett tőle a hajam és fényes! Mintha hajmosás után lennék  :)
  • de hogy tényleg védett-e a káros napsugarak ellen azt nem tudom. Lehet hogy ha hosszabb távon és rendszeresen használnám akkor látnék valami pozitív hatást, de így inkább csak az ápoltság látszott a hajamon
  • a nyaralás alatt nem sikerült elfogyasztani pedig minden nap, többször is használtam így ez a kis maradék megmarad jövőre – ha jó lesz még akkor – amúgy nem hiszem hogy fogok vele még próbálkozni.
Ti használtatok már valamilyen hajvédő terméket nyáron? Bevált?

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Igen,az Avonnak van egy UV szürös,szinvedö spray termèke,igen jó a vèlemènyem róla.

Anett írta...

Lehet hogy jövőre akkor adok az Avonosnak egy esélyt :)

Thündérke írta...

hát ez nem győzött meg :D pedig most keresek valamit a hajamra... :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger