2012. szeptember 11., kedd

Flormar pretty nail enamel P21 - NOTD

Nagyon izgatottan próbáltam ki a Flormar lakkokat - először ezt a kékes lilát - a Kallos sikerén felbuzdulva alapból pozitívan álltam hozzá. Ehhez képest eléggé csalódottan fejeztem be a műveletet.

 A lakkról...
  • az üvege nagyon aranyos, kis egyszerű, 6 ml lakkot tartalmaz ami teljesen jó mennyiség,
  • neve sajnos nincs, P21 kódot kapott,
  • az ecsete kicsit vékony, jobban kedvelem a vastagabb/formásabb ecseteket, de az igazi gond nem ezzel van...
  • hanem azzal hogy rendkívül híg, nagyon nehéz volt vele lakkozni, mindenhová befolyt, 
  • ehhez még jön az hogy alig van fedése egy rétegben. Elkövettem azt a hibát hogy a második réteget vastagabban vittem fel, így pedig alig akart megszáradni.
  • lassan szárad, az első vékony rétegnek is kellett kb 10 perc, de a második vastagabb réteg még ennél is jóval több időt igényelt
  • a lakk színe az üvegben lila - mondhatjuk kékes lilának de akkor is lila, a körmömön már csak a kék árnyalat látszik. Sajnos ez a legnagyobb fájó pont, ugyanis ilyen (vagy hasonló) kékem már van itthon.
  • tartóssága átlagos, a harmadik napon mostam le - megkopott természetesen a vékony körmeimen, de ez inkább a körmöm rovására írható,
  • 350 Ft-ot talán megér, ha olyan árnyalatot találunk amit máshol nem. De nekem akkora szenvedést okozott ez a híg formula hogy nem ajánlom senkinek, csak különleges szín esetén!
Nem írom le teljesen ezt a márkát (főleg mert a türkizest is kipróbáltam már, hamarosan láthatjátok is) nem csak ez a 'pretty' típusú lakkjuk van, így lehet hogy egy másik termékvonalról választva pozitívabb lesz a helyzet. Ha úgy adódik biztosan ki fogom próbálni a többi típust is.

Ismeritek a Flormar lakkokat? Nektek beváltak?

5 megjegyzés:

Ani smink és köröm írta...

Nekem 3 másik Flormar lakkom van (Supershine Miracle Colors), azoknak jó az állaguk, bár picit lassabban száradnak az átlagnál

Anett írta...

Ani: mindenképp kipróbálom majd azokat is mert kíváncsi vagyok hogy azok hogyan teljesítenek :)

dyna írta...

az én szememnek azért picit lilás, bár ugye a színérzékelés is szubjektív illetve a fotómasina is csalhat rajta... mondjuk attól még a többi macera nem oldódik meg.

Marcsi Kincsesládikája írta...

Tetszik ez a szín :)

Anett írta...

dyna: hát igen sajnos a szín csak egy dolog, az állaga lehetne inkább jobb egy kicsit!

Marcsi: köszi :))

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger