2012. április 7., szombat

Virgin tea slim cream - teszt

Több mint egy hónapja használom ezt a krémet majdnemhogy napi rendszerességgel, láthattátok már havi kedvences posztban illetve tegnap az edzős posztban is, így itt az ideje hogy egy kicsit részletesebben is írjak róla.
Először is ami a tegnapi posztból kimaradt: azért került rá a fényképre ez a krém mert csak olyankor használom ha comb vagy fenék - ahogy Réka mondja popsi :) - gyakorlatos részt választok az aznapi tornához. A krém csomagolásán az szerepel ugyan hogy napi kétszer kell alkalmazni, de majd részletezem hogy ez miért nem megy nálam.
A papír dobozon egyéb hasznos információ is megtalálható, például a különböző masszázs technikák, melyek segítenek hatékonyan felvinni a krémet a minél jobb eredmény elérése céljából.




A krém - ahogy a csomagolás bal alsó sarkában is látható - egy zöld tubusban van, tehát kinyomós fajta. Az állaga elég sűrű, töményebb mint egy testápoló és sötétzöld színe van. A töménységének köszönhetően nem könnyű eloszlatni és nem is szívódik be valami gyorsan - én ezért csak este használom. Gumikesztyűvel szoktam felvinni mert azt olvastam róla hogy csíp (ez nem szerepel egyébként a dobozán), ez igaz is, de annyival kiegészíteném hogy minél szárazabb a bőr annál jobban csíp (tehát ha előző este használtál testápolót akkor kevésbé fog csípni. De közvetlen használat előtt ne használj más krémet!). Szóval az állagának és a gumikesztyűnek hála én nem tudom masszírozni 10 percen keresztül magam, de amúgy sem hiszem hogy 10 perc után nyomtalanul beszívódna....enyhén barnás színezetet hagy a bőrön, ami a ruhán is meglátszik majd :) De simán kijön a mosásban, mondjuk én ezért szoktam fekete nadrágban tornázni :) Az illata viszont fantasztikus! Az egész lakás fahéj illatban úszik tőle!
A dobozon belül is van még egy papír amin szintén megtalálhatóak a masszírozási technikák.

A hatása:
Ez az eddigi leghatásosabb narancsbőr elleni készítmény amit használtam, tényleg látványos eredményt lehet elérni vele, de nem hiszem hogy csak ettől a krémtől sikerülne teljesen búcsút inteni neki. Mindenesetre látszik a javulás, tényleg stimulálja a nyirokkeringést mert érezhetően melegíti a bőrt (gondolom a kettő összefügg - vagy nem) de hogy hidratálna azt megcáfolnám, sőt inkább szárít. A fogyasztó hatásáról nem tudok nyilatkozni mert abban nem hiszek hogy egy krémtől és egy kis masszázstól majd leolvadnak a centik. Több mint egy hónapja használom a krémet és még félig van a tubus amit nem gondoltam volna, mert hetente háromszor minimum használom. Szerintem egy próbát mindenképp megér, én biztos hogy újra fogom vásárolni mert nálam ez lett a befutó :)

Ti használtok valami narancsbőr elleni készítményt?

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Fahéj illatú?*-* imádnám tuti :$én is hamarosan írok az Eveline thermo-s narancsbőr elleni krémről :) szerencsére nekem is jó tapasztalataim vannak :$

Monic írta...

De jó hogy írtál erről a krémről! És a faháj illatért én is meg vagyok őrülve mostanában :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger