2012. április 9., hétfő

A hetem sminkekben - 13. hét

Ez a hét ugyebár a 1PP jegyében telt. Röviden összefoglalva a projekt lényegét: egész héten egyetlen egy palettát használtam csak, mellette pedig csak az előre meghatározott kiegészítő termékeket (szemhéjalap, pirosító, stb.) Kicsit keresztbe húzta a számításom hogy szerdától egy kisebb megfázás lett rajtam úrrá, néhány képen ennek látható nyoma is van. Szerdán még próbáltam BB krémmel és púderrel javítani a helyzeten de szerintem csak rosszabb lett, így utána ezt a két terméket már el is hagytam. 
Beszúrom ide a projekt kezdetén készített képet amin beszámoztam a színeket, minden naphoz odaírom zárójelbe hogy aznap mely szín/színek voltak a főszereplők a smink készítése során.

Nézzük hogyan sikerült ez a hét:
Hétfő: (7,8) egy kellemes közép barnával kezdtem a hetet, sötét barna jött a mélyítővonalra és egy kis szemceruza a szempillák tövébe.

Kedd: (1,8) az ezüstösen fénylő halvány barna árnyalatot az egész mozgó szemhéjra felvittem és egy kicsit a szemöldökcsontra is. Megint egy kis sötétebb barna a mélyítő vonalra és a fekete szemceruza a szempillák tövéhez - de ezt most eldolgoztam a sötétbarna színnel egy ecset segítségével.

Szerda: (2,7) egy igazi 5 perces smink! A legvilágosabb, arany fényű pezsgőszínnel átmentem az egész szemhéjon, egy kis fekete szemceruzát eldolgoztam ezzel a fényes színnel egy ecset segítségével.

Csütörtök: (8,1) a paletta legsötétebb színét vittem fel a szempillák tövétől kezdve és ezt satíroztam el kifelé haladva, erre is mondhatjuk hogy egy 5 perces reggeli smink volt :) Sajnos a képen olyan mintha sötétszürkét használtam volna, de ez a barna egyszerűen ilyen, fémes fénye van :)

Péntek: (5,6,4) arany és egy meleg árnyalatú barna keveréke egy kis fekete szemceruza eldolgozva a külső V felé.

A projektet sikeresnek értékelem, mert a kitűzött célokat mind sikerült megvalósítani:
- gyorsabb volt a sminkelés, nem kellett kutatni a cuccok után, amikor úgy keltem reggel hogy a megfázás erősen visszahúzott, akkor is pár pillanat alatt összehoztam egy gyors 5 perces reggeli sminket.
- egész változatos lett a hét, már amennyire egy barna színskálán belül változatosak lehetünk :) ha kihasználtam volna mondjuk a rendelkezésre álló zselés tust is akkor egy kicsit extrább smink is készülhetett volna.
- a képek egész élethűen visszaadják a színeket, kivéve a csütörtökit

Nekem most a péntek lett a kedvencem!

6 megjegyzés:

Renii írta...

Szarda és péntek. :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Szerda és csütörtök :)

Makeupcakes írta...

Kedd.:)

Makeupcakes írta...

Kedd!:)

Thündérke írta...

Szerintem is szerda és péntek:$ Annyira jól áll a szemüveg:)

Monic írta...

Szerda és péntek! :) A keddi fülbevalód és a pénteki nyakláncod nagyon tetszik! Nagyon jó ötlet ez az egy hét-egy paletta projekt, próbálkozom vele én is :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger