2012. április 5., csütörtök

Kis tavaszi bizsu vásárlás

Gondoltam feldobom a bizsu gyűjteményem egy-két új darabbal, mindenképp olyat szerettem volna amilyen még biztosan nincs, sőt még csak hasonlóm sincs (így a negyedik baglyos nyaklánc kizárva!) valamint az ebay-en már kinéztem pár dolgot csak még szűkítem a kört, így azokhoz hasonlót sem szerettem volna. Végül két dolgot választottam: egy gyűrűt és egy karperecet, mindkettő az Aurából való.

Műanyag gyűrűm utoljára 10 éves koromban volt szerintem :) de ez a darab egész különleges. Egy lazább farmeres szetthez tudnám elképzelni, olyan mintha a fehér és kék minták üveg mögött lennének.


Fából készült ékszerem sem volt még eddig, pedig mindig szerettem volna olyan barna fa lapocskákból álló gumis karkötőt például, remélem beugrik mindenkinek mire gondolok.... De most mégis inkább egy gyöngyökből és fa golyócskákból álló darabot választottam.


Ez egy merev darab, vagyis vékony drót szálra vannak felfűzve a kis gyöngyök és golyók, viszont a drótnak köszönhetően könnyű felvenni mert hajlékony és így könnyen igazodik a csukló méretéhez.


Ti szeretitek a fa/üveg/műanyag ékszereket? Vagy maradtok inkább a (nemes)fém vonalon?

1 megjegyzés:

Monic írta...

Nagyon tetszik a gyűrű! Nincs még sem fából, sem ilyen műanyagból készült bizsum, de kedvet érzek hozzájuk! Jól néznek ki, simán tudnám viselni mindkettőt :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger