2012. április 16., hétfő

Újabb OnePaletteProjekt!

Igazából az előzőt nagyon élveztem és kényelmes is volt ez a dolog nekem. Lehet hogy minden második hétre állandósítok egy ilyen projektet. Mivel ez a hét hosszú hét lesz így azt hiszem jól fog jönni reggelente az a pár plusz perc amit a sminkelésen megspórolok. Összekötve a kellemest a hasznossal erre a hétre a saját összeállítású palettám választottam a projekthez, na majd most kiderül mit lehet belőle kihozni egy hét alatt!
Mivel a palettát a meglévő mono-imból építettem fel, így nem a legharmonikusabb a színösszeállítása, de legalább nagyobb kihívás lesz. Azt azért sajnálom hogy a sötétbarna Rimmel mono-t nem szerkesztettem bele, most nagyon jól jönne. 
Két lila színt, egy matt világoskéket, egy aranyat és egy világosbarnát tartalmaz a paletta, valamint a kedvenc highlight színem, a Mystic lemont :) A minták alap nélkül készültek:
Úgy terveztem hogy ezen a héten nagy szerep jut a korall színnek, ezért választottam a projekthez az új Coral tonic rúzsom és egy Miss Rose krémes pirosítót. Krémes alapnak ezúttal a NYX jumbók közül az Iced mocha árnyaltú került be a körbe, és hogyha esetleg megunnám a rúzsozást bevettem egy rózsaszín szájfényt is (NYX - Ballerina pink). A több résztvevő megegyezik az előző projektben használtakkal.



Kíváncsi leszek mit sikerül egy hét alatt kihozni ezekből a termékekből :)

1 megjegyzés:

Thündérke írta...

Várom az alkotásaidat *-*

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger