2012. április 2., hétfő

The OnePaletteProject!

Azt hiszem a bőség zavara állt be nálam a múlt héten, mert több olyan reggelem is volt hogy csak néztem a sminkcuccokra és nem tudtam mihez is nyúljak. Legutoljára ilyen érzésem a karácsonyi vacsoránál volt, ahol mindenből "muszáj" volt ennem egy falatot :) De ez sminkcuccoknál nem működik, mindenből nem kenhetek magamra egy kicsit egyszerre.... Így az jutott eszembe hogy még hét elején kinevezek egy (azaz egyetlen egy darab!) palettát a "The one"-nak és csak ezt fogom használni egész héten. Így kezdésnek egy könnyű esetet választottam, a színek univerzálisak, természetesek, jól kombinálhatóak egymással és változatosak is. Ez pedig a Lora barna palettája:

Mondtam hogy könnyű dolgom lesz a színekkel, azt leszámítva hogy mind a barna árnyalatokon belül mozog. Azt hiszem ez lesz a projekt legnehezebb része, kibírni hogy se egy rózsaszín se egy lila, még csak ceruza formában sem, ugyanis meghatároztam hogy a paletta mellé mely egyéb szem/arc cuccokat használhatok. A szemre való egyéb dolgok köre elég tág lett így utólag nézve:
A szemhéjalapozóról, spirálról és a szemöldökzseléről nem tudnék lemondani, a NYX jumbó úgymond szükséges, mert a Lora kicsit potyogós fajta, ez a ceruza pedig majd szépen megtartja a festéket. A szemceruza és a zselés tus közt nem tudtam választani :( így az első hétre még mindkettőt engedélyeztem magamnak. Az arcra és szájra való termékek az alábbiak lettek:
A BB krém a reggeli hidratálás miatt kell, ehhez pedig a púder kell. Korrektorról lemondtam. A kedvenc pirosítómat választottam a hétre, valószínűleg a projekt nélkül is őt használtam volna, valamint jött egy rózsaszínes szájfény és egy kicsit sötétebb bogyószín rúzs is.

Hogy mit várok ettől a projekttől? Először is, hogy reggel kevesebb időt fog elvinni a sminkelés vagyis inkább a döntésképtelenség hogy melyiket válasszam :) Minden ott lesz kéznél, így keresgélnem sem kell, beletettem a kiválasztott termékeket egy üvegpohárba, csak előhúzom a kis készletet és kész! Amit még várok, hogy a hét végére azt lássam hogy egy jól választott palettával is lehet változatosan sminkelni, és mindezt úgy hogy nem lesz unalmas a dolog. Ja, és persze egy kis nosztalgia!!!

Ti emlékeztek még milyen volt "egypalettásnak" lenni? :)

5 megjegyzés:

Shelbe írta...

Ú ez nagyon jó ötlet :)
Én is most rendezgettem egy kicsit a sminkcuccaim és rájöttem, hogy sok dolog van amit egyáltalán nem használok. Úgyhogy (ha nem gond) én is bevezetek majd valami hasonlót szerintem.

Anett írta...

Shelbe: dehogy gond! Örülök hogy tetszik az ötlet :)

Lela írta...

Tök jó ötlet és én is kölcsönveszem! :D

Anett írta...

Lela: hajrá! kíváncsi leszek a Te tapasztalataidra is! :)

Thündérke írta...

Nagyon jó ötlet ! :) Kivi vagyok miket fogsz kreálni! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger