2012. április 3., kedd

Elfogyott! - arcmaszkok, sminklemosó kendők, stb...

Hú...azon vettem észre magam hogy fogynak a cuccaim, de vészes iramban! Aminek első hallásra örülni kéne, de ha mindent egyszerre kell pótolni az azért nem olyan mókás. Már csak azért sem mert így sokkal több időt kell eltölteni egy-egy drogériában, ami tudjuk mihez vezet... De nézzük a dolog jó oldalát, legalább nincs otthon felhalmozott készlet. 

Először is elfogyott minden tasakos arcmaszkom, amit eddig még nem sikerült egyetlen termékkel kiváltanom - ahogy a lehúzható maszk esetében. Vagyis most nincs semmi hidratáló maszkom otthon.
A Balea lehúzhatós maszkja nagy kedvenc volt, őt váltottam le a Himalaya herbals tubusos maszkjával (teszt ITT).  A Balea-nak kellemesebb az illata és kevésbé fájdalmas eltávolítani, de ettől függetlenül egész jó helyettesítőt találtam. A Thermo maszk főleg a hideg időben tett jó szolgálatot, nagyon kellemes érzést nyújt ahogy felmelegíti a bőrt, emellett kicsit hidratál is, de ennyi. A Cadeavera holt tengeri sós maszkja jól tisztítja a bőrt de nekem kicsit szárította is, hidratálni kellett utána. Ezt lehet hogy újra beszerzem ha Müller közelében járok. Az utolsó pedig a Cadeavera teafa olajos maszkja.....Az első adag használatánál már problémám volt vele. Nagyon égetett, marta a bőröm, olyan érzés volt mintha elaludtam volna a napon úgy 5-6 órára, és a végeredmény is olyan volt, vörös volt az egész arcom tőle. Azt hittem sokáig hagytam fent de a következő alkalommal már néztem az órát! Kb. az 5. perctől elkezdte ugyanúgy égetni a bőröm, gyorsan le is mostam. Nem tudom mi okozhatta ezt a jelenséget, lehet hogy valamelyik összetevőre allergiás vagyok. Felteszem a leírását is, hátha valakit érdekelne, én mindenesetre nem ajánlom.
Elfogytak a sminklemosó kendőim is és a sima nedves törlőkendők, mindkettőt a szem alá lehullott festék letörlésére és gyors ecsettisztításra használtam. Helyettük jöttek az iHerb-től rendelt kendők.
Az alouette kendőket nem igazán szerettem, nekem túl érdes volt és nem is igazán volt nedves, a Jimjams kendők viszont egész jól beváltak, a csomagolása külön plusz pont mert a tíz darabos csomag legutolsó kendője is nedves volt, tehát a csomagolás jól szigetel. A helyette érkező Blüm kendők nagyon hatékonyak, nem szárítják a bőrt, eléggé nedvesek is, de nagyon fura illatuk van. Olyan elefántház beazonosíthatatlan számomra. 

Elfogyott végre valahára a Cherry Culture -től kapott rágógumis ajakbalzsam is, szörnyű volt. Hidratálás nulla, ragacsosság 100%. Őt szintén egy iHerb-es cuccal pótoltam, a vaníliás ajakbalzsammal.
Nem mondom hogy ez a tökély, de milliószor jobb mint az elődje. Egy nap kb háromszor kell használni a jó eredmény érdekében, ez jónak számít egy ajakápolónál? Nem tudom....

Elfogyott a kedvenc szemhéjalapozóm is, még szerencse hogy jó előre gondoskodtam az utánpótlásról, valószínűleg sejtettem (vagy reméltem?) hogy egyhamar nem fogok rendelni az Elf-től, így az utolsó szállítmányba egy ilyen Mineral eyeshadow primer is bekerült. Ez az applikátoros forma nálam nagyon nyerő és ez a legtartósabb szemhéjalap azok közül amiket próbáltam.

Elfogyott az egyik parfümöm fele is :) igen csak a fele mivel két kis gömbből áll, így ezt nem kellett pótolni semmivel. Ő egyébként a kedvenc parfümöm, már a második üveggel fogyasztom el, ez egy kellemesen édeskés illat, nem az az émelyítő vattacukros ami most nagy divat (azt is imádom!). Nem mellesleg nagyon tartós is :)

Igazából ilyen nem fordult elő velem mostanában hogy ennyi terméknek inthetek búcsút egyszerre és a pótlásuk is úgymond adott lenne, amik a következő körben előreláthatóan el fognak fogyni azokat majd külső forrásból kell pótolnom, vagyis venni másikat :)

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Húúú tényleg fogyasztottál ám :D nálam is ebben a hónapban jó sok termék fog elfogyni , már látom :) nem mintha bánnám őket, mert egyiket se akarom újra venni :D

Anett írta...

Thündérke: az a legnagyobb öröm ha olyan fogy el amiért nem kár :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger