2016. július 13., szerda

Weleda árnika zselé | Teszt




Újabb ápoló, regeneráló krém került a fürdőnkbe, ezúttal egy sokkal könnyedebb formulával, ismét a Weledától.

Az árnika növény gyógyitó hatása régóta ismert, alkalmazható izomhúzódásokra, zúzódásra, kék foltokra vagy egyszerűen csak a fáradt testrészeink frissitésére. Én leginkább egy húzós nap után szoktam bevetni a sajgó bokámra és a lábfejemre a fájdalom enyhitésére. Sajnos amúgy is hajlamos vagyok a lábfjájásra és ha kicsit is többet kell egy nap sétálnom, álldogálnom stb akkor azt egyből megérzem és ilyenkor nyugtató/frissitő krémként szoktam ezt a terméket bevetni. Nagyon hatásos már egyszeri alkalmazással is, de én reggel is van hogy bekenem a bokám vele ha tudom hogy mászkálósabb nap vár rám. Nem hagy foltot a bőrön, és ruhán sem, szinte azonnal beszivódik ez a könnyed formula.

A tubus picinek tűnhet de alig fogy egyébként, mert a zselés állagának köszönhetően nagyon könnyen eloszlatható a bőrön és igy nagyon kevés is elég belőle. Nem hagy maga után ragacsos érzést, csak finom illatot és egy kellemes hűsitő érzést, ami valljuk be a nagy nyári melegben igy önmagában is szuper érzés. 

Örülök hogy kaphatóak ilyen természetes összetevőjű, húzódásokra bevethető, fájdalomcsillapitó krémek, valahogy én sokkal bátrabban kenem fel ezt akár még a bajok előtt is, megelőzésként. Az Iparfümériánál lehet online beszerezni ITT, ez egy 25 grammos kiszerelés - tényleg pici - de nagyon kiadós.


Ti használtok valamilyen krémet húzódásokra?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger