2016. július 28., csütörtök

Perspirex - hatékony megoldás izzadás ellen | Sajtóanyag



Nyáron, főleg amikor 20 °C fölé emelkedik a hőmérők higanyszála előkerülnek a szép nyári ruhák, a csinos spagetti pántos topok. Mindenki vidámabb és felszabadultabb lesz. Viszont ebben az időszakban előtérbe kerül egy olyan dolog, amellyel a szerencsésebbek csak nyáron találkoznak: az izzadás. Nyáron a meleg miatt sokkal jobban és többet izzadunk, elsősorban a hónaljban, tenyéren és talpon. Nagyon kellemetlen tud lenni egy éktelenkedő folt a szép nyári ruhán, vagy a kialakult testszag. Viszont létezik egy igen hatékony megoldás, ha egy kicsit meg szeretnénk feledkezni erről a kellemetlen, és sokszor kínos testi funkciótól!

Mindenki izzad. Ez egy természetes és szükségszerű jelenség, de nem szabadna befolyásolnia a napi életvitelt. Az izzadás egy teljesen természetes és nagy fontos funkció. Szabályozza a belső hőmérsékletünket azáltal, hogy lehűti a bőrt, így elkerülhető testünk túlmelegedése.

Izzadunk, amikor fizikailag aktívak vagyunk, vagy ha meleg környezetben tartózkodunk. De az érzelmi állapotunk is kiválthatja, ha túlságosan izgulunk, stresszelünk, vagy idegesek vagyunk valami miatt.

A verejték egy alapból szagtalan oldat, amely elsősorban vízből és sóból áll. Egy emberen körülbelül 1.6-4 millió izzadságmirigy található, és átlagosan naponta 1 liter verejtéket izzadunk ki. Fizikai aktivitás esetén vagy nagy melegben ez az átlagos napi 1 liter akár a tízszeresére is nőhet.

Az izzadság önmagában semleges szagú, de a természetes körülmények között a bőrön élő baktériumok miatt válik szagossá és kellemetlenné. Ezek a baktériumok a találkozáskor elkezdik lebontani a verejtéket, és ennek a folyamatnak a végén alakul ki a testszag.

A szerencsésebbeknek nem okoz napi szintű problémát, de egy-egy stresszesebb szituációban megjelenhetnek a kínos izzadságfoltok, amely sok esetben rendkívül kellemetlen helyzetbe hozhatja az embert. A verejtékezés erőssége változó, enyhe esetben a bőr éppen csak nyirkos. Túlzott izzadásról pedig akkor beszélünk, ha az izzadság lecsöpög a bőrről és látványos, nagy foltot hagy a ruhán, de a nyirkos, kellemetlen szagú láb és a nedves kezek is problémára utalnak. Talán úgy lehetne legegyszerűbben meghatározni, hogy jobban izzad valaki, mint ami várható lenne az adott környezetben, vagy ami fiziológiailag normális lenne a szervezetünkben.

Ilyen esetekben a hétköznapi dezodorok sajnos nem elegendőek, szükség van egy igazán hatékony megoldásra. A dán fejlesztésű Perspirex izzadásgátló termékcsalád kifejezetten olyan emberek számára fejlesztettük ki, akiknek szükségük van egy rendkívül hatékony izzadásgátlóra. Biztonságos védelmet nyújt az izzadság és testszag ellen, és egyetlen helyi alkalmazás elegendő, hogy a hónalj legalább 5 napon keresztül száraz maradjon.

A Perspirex izzadásgátlók roll-on formában kaphatóak. Mindegyik kiszerelés semleges illatú, nem tartalmaz hozzáadott parfümöt, tartósítószereket és parabéneket. Így mellettük nyugodtan használható a kedvenc parfüm vagy dezodor, a hatásukat nem fogja befolyásolni. A Perspirex izzadásgátlókat nők és a férfiak számára fejlesztették ki.

A Perspirex Original klasszikus formulája klinikailag igazoltan valódi, tartós védelmet nyújt az izzadság és szagok ellen. Az Apx bőrápoló rendszer stabilizálja a bőr pH értékét, ezáltal csökkenti vagy akár minimalizálja a bőr irritációját. Azok részére ajánljuk, akik a folyamatos, intenzív izzadás ellen keresik megoldást. A Perspirex Original heti átlagos 1-2 használat mellett akár 4-5 hónapig elegendő.




A Perspirex Comfort és Plus az érzékenyebb bőrűeknek kínálja ugyanazt a védelmet, mint a Perspirex Original. A Cpx bőrápoló rendszer stabilizálja a bőr pH értékét, ezáltal csökkenti vagy akár minimalizálja a bőr irritációját. Azok részére ajánljuk, akik bizonyos kellemetlen szituációk esetén keresnek megoldást az intenzív izzadásra. A Perspirex Comfort és Plus heti átlagos 1-2 használat mellett akár 4-5 hónapig is elegendő.

További információk a Perspirex honlapján érhetőek el. A termékek kaphatóak a dm drogériákban, a kiemelt Rossmann üzletekben és a TakemeShop webshopjában.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger