2016. július 6., szerda

Kedvenceink! | 2016 május - június



Jó rég volt már kedvences bejegyzés, egészen pontosan két hónapja. Bár meg kell hagyni hogy az elmúlt két hónapunk nem éppen arról szólt hogy ilyesmin tudtunk volna gondolkodni, de most végre már nyugi van, nem kell pakolni, csak élvezni a nyarat ami végre ideért!

Ezért gondoltam most kiválasztom azt a néhány terméket amiket szerettünk az elmúlt hónapokban, aztán legközelebb már csak a nyárbúcsúztató nyári kedvences naaagy összefoglaló poszttal vagy videóval fogok jelentkezni. De akkor csapjunk is bele a közepébe, kezdjük azokkal amiket én nagyon szerettem.

Balea fürdőhab - fresh and fruity

Mit mondjak, teljesen ráfüggtem ezekre a tusoló habokra vagy fürdőhabokra, ki hogy szereti nevezni őket. Én egyszerűen már legszivesebben nem is használnék más formulát a zuhany alatt csak ezt. Ez már a második a Balea-tól amit kipróbáltam - bár ha jól tudom csak kettő fajta van nekik - és ezt is imádom ahogy az előzőt is (abból is van még egy kicsi és ő is szerepelt már kedvencek közt). Nagyon krémes, nagyon puha, nagyon finom érzés ahogy körbeöleli a bőrt, én tényleg csak jót tudok mondani róla. Bár lehetne picit tartósabb az illata a bőrön, dehát ez van, ennyi pénzért még igy is messze a legjobb a "habpiacon".

Bourjois color boost rúzsceruza - Pinking of it!

Róla már külön is volt poszt, ITT, továbbra is csak és kizárólag ezt a vad, feltűnő, extrapink csodát viseltem az ajkaimon. A játszótérre menet persze inkább nem kenem fel, mert ahhoz nyuszi vagyok, de a boltba menet simán feldobom, ennyi vagányság nekem is jár (vagy inkább rajtam is jól mutat). Tartóssága szuper, szine szuper és a formula is szuper, valószinűleg még sokáig ő lesz a kedvencem.

Mini karika fülbevalók

Igazából nem nagyon hordok ékszert csak ilyen pici füliket és a gyűrűmet, de ez a darab valahogy mindig mindenhez illik. A ruhámhoz, a hangulatomhoz, a sminkemhez (még a no-makeup-hoz is, igen!) szép visszafogott darab. A H&M-ből van, szóval sajnos máris kopásnak indult rajta az aranyozás.

Coconut oil nail oil

A körmeim katasztrofális helyzetén úgy tűnik segiteni fog a napi kétszeri olajozás és a sok körömlakk nélkül töltött nap. Előbbinek örülök utóbbinak viszont kevésbé, viszont amig helyre nem jönnek inkább ritkábban lakkozok. Nagyon gazdag olaj, tele tápláló összetevőkkel, már pár hét használat után is látható a körömágyamon a pozitiv változás és a körmeim is szépen nőnek.

Babakedvencek 


H&M póló és rövidnadrág

Most biztos sokan néznek kerek szemekkel hogy fehér pólót egy kisgyerekre...biztos azonnal koszos lesz...és igen, vagyis majdnem. Egy picit tényleg hamarabb meglátszik rajta a kosz, de cserébe belevágom egy durvább fehéritőbe és mosás után ugyan olyan ragyogó fehér, foltmentes mint előtte. Sajnos nagyon sok szép mintás kis póló lett már foltos, amit bárhogy áztatok, dörzsölök semmi nem segit rajta. Ez viszont mint a patyolat olyan! Nem mellesleg a kis rojtok rajta irtó cukik, ahogy szalad benne Szofi szépen ringatóznak a szélben. A kis nadrág meg a tengerészcsikos mániám szülötte, kár hogy vannak rajta egyéb minták is, bár igy is tetszik.

Judyart design fejpánt

Több szempontból is praktikus egy ilyen fejpánt, mert nem csak a naptól véd, de még a babahajat is kordában tartja, mivel patenttal záródik igy nagyon sokáig jó lesz Szofi fejére. Tetszik hogy nem az a megszokott kislányos kivitel mint mondjuk egy karimás sapi ami alul kötős, ettől olyan kis vagány csajszi lesz belőle. Amúgy sem szoktam igazán rózsaszinnek öltöztetni, szerintem a kék szeméhez jobban állnak a kékes/lilás árnyalatok. A kis fejpánt pöttyei - nekünk ugyanis a Pöttyke van meg - elég változatosak ahhoz hogy bármilyen szetthez bevethető legyen. 

Lego duplo

Játékok terén már nehezebb volt a választás, Szofit mostanában elég sok minden érdekli, bár legtöbbet kint játszunk az udvaron. Kedvencei a kavicsok, beton törmelékek és faágak, valamint a pókhálók és mindenféle undoritó bogarak. De! Mikor épp bent vagyunk akkor legtöbbször épiteni szoktunk, legnagyobb örömömre ugyanis vettünk egy Duplo készletet néhány hete. Csak pár figura van benne és a doboz szerint másfél éves kortól ajánlott, és természetesen Szofi sem egyedül épit vele, ahhoz még kicsi szerintem, de együtt nagyon jól elszórakozunk vele. Kedvence a torony épités mikor az összes formából egy nagy tornyot épitünk, végül pedig ő darabokra szedheti. 

Mesekönyvek

A másik kedvenc a mesekönyvek nézegetése. Szerencsére örököltünk jópár szép könyvet a családból, mert meg kell hagyni a könyvek elég drágák mostanság (is). Egyelőre még csak lapozgatja és nézegeti a képeket, főleg ezt a hófehérkéset, és hozza nekem hogy soroljam fel neki a törpéket. Mesélni próbáltam belőle de nincs még türelme hozzá ezért csak pár szavas történetet mondok minden lapon és megyünk is tovább. 

Nálatok mik voltak az elmúlt időszak kedvencei?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger