2015. december 19., szombat

Tetesept - Téli kényeztetés | Sajtóanyag




Beköszöntött a december, vele együtt a hideg és zord téli időjárás. Hétvégén, vagy egy fárasztó nap után jó érzés a kihűlt és megfáradt testnek egy lazító, pihentető kádfürdő. Hogy a fürdőzés még ellenállhatatlanabb legyen, a tetesept számos fürdősót és koncentrátumot kínál a vásárlóközönség számára.



Pihenés és lazítás
A borongós téli időjárásban a szokásosnál sokkal fáradtabbnak, levertebbnek érezheted magadat. A tetesept Lazító fürdőkoncentrátum és fürdősó gondoskodik a test teljes ellazításáról és felépüléséről stressz és túlerőltetettség esetén. A levendula és a citromfű természetes illóolajai a meleg fürdőben fejtik ki lazító hatásukat. A test és a lélek ellazul, javul a közérzet.
Kapható kiszerelések: 125 ml-es fürdőkoncentrátum, 80 és 900 gr-os fürdősó.

Míg kint a zord időjárás uralkodik, a fürdőszobában nincs annál jobb érzés, mint belefeledkezni egy habos fürdőbe!A tetesept Habvilág habfürdői 4 kellemes illatban kaphatóak, és épp az aktuális hangulatodtól függ, melyiket használod! AKrémes habfürdő különleges gyümölcsillatának köszönhetően képzeletben egy zöldellő virágos réten fogod érezni magad, míg az Álomszerű habfürdő elfeledtet veled minden problémát, hogy aznap már csak egy kiadós, pihentető alvás maradjon hátra. A Gondtalanság habfürdő csábító narancsvirág illattal kényeztet, míg a Súlytalanság a mandulavirág kivonattal gondoskodik a zavartalan pihenésről.
Kapható kiszerelés: 400 ml

Szereted a fürdősók hatékonyságát, ugyanakkor nem tudsz lemondani a habfürdők nyújtotta habokról? Akkor a tetesept habzó fürdősókat pont Neked találták ki. Krémesen tejes, ápoló és hosszantartó kényeztető habbal és fürdősóval. Két kellemesen lágy illatban(mandula és kókusz)kapható, természetes tengeri só ásványanyagaival és az aloe vera téve teljessé a fürdés élményét.
Kapható kiszerelés: 80 gr

Megfázás esetén
Nem lenne jó pont az ünnepekre lebetegedni! Ha mégis megtörténne, a tetesept Megfázás elleni fürdőkoncentrátum, tusfürdő és együttes kombinációja segít túllendülni a nehéz napokon. A termékek fokozzák a véráramlást, megnyugtatják az egész testet. Az értékes növények (eukaliptusz, rozmaring, erdei fenyő, menta) jótékony hatását rögtön érezni fogod, ahogy a meleg víz és az éteres olajok javítják a vérkeringést, és ellazítják az egész testet.
Kapható kiszerelések: 125 ml-es fürdőkoncentrátum, 80 és 900 gr-os fürdősó, 250 ml-es tusfürdő

A tetesept termékek kaphatóak a dm, Rossmann, Müller, Tesco és Auchan áruházakban, illetve rendelhetőek a www.takemeshop.hu oldalról.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger