2015. december 28., hétfő

BH Cosmetics Day & Night paletta | Teszt

Gondolom nem vagyok egyedül azzal hogy egy óriási szines palettára élmény még csak ránézni is. Tobzódni a szinekben aztán persze ugyanazokat a natúr árnyalatokat feltenni nappalra majd gondolkodni hogyan is lehetne éjszakai viseletté alakitani az adott sminket. Ebben segit ez a paletta, ahogy a neve is mondja nappali és esti smink is készithető vele. 
A paletta csomagolása nagyon egyszerű, puha műanyagból van, kellemes kézbe venni nem az a hideg, kemény fajta. Belül egy közepes méretű tükör is van, de ettől nem lett (szerintem) utazás kompatibilis, mert azért van súlya, meg persze mérete is, nem egykezes. 60 szint tartalmaz, bal oldali szekcióban a jellemzően nappali sminkben használt árnyalatok vannak mig jobb oldalt inkább sötétebb, esti sminkhez ideális árnyalatok. Nem tudom ki hogy van vele de első ránézésre nekem a jobb oldali szekció tűnik izgibbnek, szebbnek és jobbnak is.

A világosabb oldalon a festétkek jobban porolnak és a pigmentáltságuk is inkább közepesnek mondható és van köztük egy-két eléggé gyengusz is. Ezek szaténos fényűek, de van köztük jópár matt is, hát sajnos azok pigmentáltsága is elég gyenge. De a jobb oldali erőteljesebb szinek kifogástalanok, szuper a minőségük, pigmentáltságuk és nem is porolnak annyira.
Bal oldalról kezdve hatosával készültek a szinminták, azt hiszem jól látszik hogy a világos árnyalatok nem mindegyike ad szép végeredményt, de azért vannak köztük jól, sőt jobban teljesitők is.
Az első szekcióból a matt levendula szin kiemelkedően jó, szépen fog és nem is porol, de a sötét barnára sincs kifogás, illetve mellette balra a taupe is egész jól szerepelt.
A következő csoportból a fukszia a legszebb ráadásul matt szinről van szó, a többi elég gyenge, vagy porol vagy mindkettő együtt.
A sötétebb árnyalatokból már nehezebb kiemelni jókat, mert kb mind szuper. De a lilák a kedvenceim, különösen jobb szélen a kissé indigós beütésű matt árnyalat.

A szürkés, barnás árnyalatok is jól működnek, ezekkel akár egy nappali smink is készithető egyébként, nem olyan durván sötét a többsége. A fekete nedvesen akár tusként is funkcionálhat, elképesztően pigmentált, szinte krémes az festék.

Összességében egy jól kitalált, de a nappali szinek terén eléggé visszafogott palettáról van szó. Szerintem egyértelműen a sötét szinek viszik a pálmát benne, jól kihasználhatók akár nappalra is a szép meleg barnáknak köszönhetően. Az Iparfümériánál lehet beszerezni, jelenleg 4590 Ft-ért.

Egy vele készült sminket sikerült megörökitenem a blog számára, ITT láthatjátok.


Nektek van nagyobb méretű palettátok?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger