2015. december 21., hétfő

Mommy Mia box december | Mit tartalmazott?

Eljött az év utolsó Mommy Mia meglepetésdoboza amit nagyon vártunk és kicsit vegyes érzésekkel fogadtunk... Aki kiváncsi hogy miért az lapozzon tovább és/vagy nézze meg a róla készült videót!
 Ugye minden meglepetésdobozban van némi kockázat hogy olyat kap az ember ami nem nyeri el maradéktalanul a tetszését vagy nem tud kihasználni, de ezzel együtt figyelembe kell venni azt is hogy olyan összeállitás nem létezik ami mindenkinek megfelel. Eddig nagyon szerencsésnek mondhattam magam (vagyis magunkat) hogy a Mommyi Mia dobozok mindig betaláltak, de úgy igazán telibe. Ez a mostani mondhatni "csak félig", megint sok cukiság került bele viszont egy részük nem az én izlésemnek való. Nem vagyunk egyformák és tudom hogy sokaknak pedig pont ez lett a kedvenc kiadásuk.

Lássuk hát mik kerültek a dobozba:

  • debaba.hu egyedi karácsonyi grafika ami ruhára vasalható: aranyos ötlet, kaptunk 3 grafikát amit egyedivé tehetünk a feliratok változtatásával. Nekem sajnos nem jöttek be ezek a grafikák és nem találom kreativnak hogy az előre gyártott szöveget átirjam, nyomtatni sem igazán tudok sehol, max ha elmegyek valahova ami külön macera meg pénz...
  • MommyMia LOVE feliratú fakockák: aranyos kis kiegészitő lehet, vagy beépithető már meglévő fa épitőjáték készletbe, de lehetett volna kicsit gyerekbarátabb a kivitel mert elég élesek a szélei. Ráadásul a legkisebb nyálra leoldódik róla a festék. Termékfotózásra esetleg majd felhasználom a jövőben.
  • Éva magazin decemberi szám plusz előfizetési kupon: szerencsére pont nem vettem meg ezt a számot, igy nem lett meg duplán, de akinek megvolt már a sajnálhatja :) Szeretem ezt a lapot egyébként, örömmel fogom lapozgatni.
  • Olivia natural citromfű kecsketejes szappan: Nem rajongok a szappanokért, ezt el fogom ajándékozni. Mondjuk az illata nagyon finom, remélem a hatása is jó lesz.
  • Bigjigs karácsonyi sip: Szeretem a fa játékokat és ez is nagyon aranyos darab. Talán egy ütős hangszer jobb lett volna azt az egész picik is meg tudják szólaltatni, de ezzel sincs bajom, főleg hogy karácsonyos.
  • Krisko design mézi marokpárna: jaj a nagy szerelmem, a kis cukiság! Annyira örülök neki, imádom a Krisko design párnákat mert nagyon édesek, mutatósak és pihepuhák!
A videóban részletesebben bemutatom a termékeket és a véleményem róluk:

Nektek hogy tetszik a doboz tartalma?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger