2015. december 22., kedd

Mars invasion! | NOTD

A Blogkarácsonyos csomagomból egyből rávetettem magam erre a csillámos csodára, nem csoda, hisz instant karácsony! Csillog is, zöld is - kell ennél több?
 Ez a 01-es mars invasion árnyalat a Glitter nails kollekció tagja, eredetileg szerintem fedőlakknak szánták mert átlátszó maga az alap és abban úsznak a glitterek. Két különböző méret van benne, az egyik pici kör alakú a másik tipus pedig a hosszúkás, szálas kivitel. Nekem egyértelműen a hagyományos, kerek forma jön be leginkább, de igy együtt is jól mutatnak szerintem.
 Könnyű vele bánni, az ecsete kézreáll, és viszonylag elég tömény is, nem az az "úgy kell kipecázni" tipus. Én önmagában használtam három rétegben, gyorsan száradt igy ezzel sincs probléma.
 Biztonság kedvéért (és a szuper csillogásért és a tartósságért is) átmentem minden körmömön átlátszó fedőlakkal. Ezzel a konzerváló módszerrel három napig birta a csillámtenger a körmeimen. Viszont amint a széle felpöndörödött a körömágyamnál, gyakorlatilag pár óra leforgása alatt lejött a körmömről. Egyben kvázi levált pedig nem használtam semmilyen alaplakkot. Legalább megúsztam a lemosást!
 Kiegészitésként a Max Facor egyik gel shine bordó lakkját használtam, egyrészt mert nagyon szeretem másrészt mert ő is elég karácsonyi darab, szerintem jól mutatnak együtt a zölddel.
 Felhasznált termékek:

  • Rival de Loop young - 01 Mars invasion
  • Max Factor gel shine - 60 Sheen merlot
  • Catrice quick dry & shine fedőlakk


Ti szeretitek a zöld körmöket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger