2014. január 28., kedd

Manhattan eyemazing liner - teszt

Sajnálom hogy mostanában nincsenek heti sminkösszefoglalós posztok, pedig láthatnátok hogy le se lehet robbantani rólam ezt a szemhéjtust!
Ebből is a fekete az amit napi szinten használok és egyre jobban szeretek. Remélem ezzel nem fogok úgy járni hogy pár hónap és vége, mint ahogy a régi kedvencemről meséltem ebben a posztban... Szóval ha jól emlékszem kb másfél hónapja vettem meg és azóta használom is, ez idő alatt nem tapasztaltam minőség romlást nála, és bízom benne hogy így is marad. Elég szomorú voltam mikor félre kellett tennem a zselés tusom mert már csak bosszúságot okozott. Gondolkodtam mivel pótolhatnám és akkor jutott eszembe hogy tavaly kaptam tesztelésre egy ilyen zöld filces tust és milyen jó volt használni, kellene ilyen feketében. Elmentem a DM-be és szerencsére meg is találtam a polcon, meg is vettem gyorsan (ha jól emlékszem 1600 Ft körül volt).
Ahogy a fenti képen is látszik, nagyon szép vékony hegye van, ami ráadásul elég puha ahhoz hogy kellemes érzés legyen mikor a bőrhöz ér, viszont ahhoz meg kellően kemény hogy hajoljon be egy kis nyomástól. Nekem nagyon kézre áll használni a filces kivitelt, pedig régen azt hittem sokkal szebb és jobb tusvonalat lehet húzni ecsettel. De úgy látszik minden csak gyakorlás kérdése, mert úgy érzem ezzel is jól megy és remélem hamarosan tudok újra napi sminkeket fotózni és akkor meglátjátok és eldönthetitek Ti is az eredményt.
Természetesen minden sminkem alá használok szemhéjalapozót és így a tus is tart szépen egész nap. Nem vízálló így nem érdemes sírni vele :) nem próbáltam, de egyszer zuhanyozás előtt elfelejtettem lemosni és a víztől szépen elkenődött :) Viszont sminklemosóval nagyon könnyedén lejön, ezt is nagyon szeretem benne! Talán akkor lennék csak boldogabb ha pár extra színben is kapható lenne, no nem neon zöldre gondolok, hanem egy szép burgundi, vagy lila árnyalatnak nagyon örülnék!


Ti szeretitek a filces tusokat?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

Ági írta...

A zöld nagyon tetszik. Jól áll neked. :)

Queen of my mistakes írta...

Egy db Dermacol filces tusom van, de nagyon lassan szárad és felkenődik a szemhéjamra így nem sűrűn kísérletezem vele :)

bettynova írta...

huh a petrol nagyon állat!!

Anett írta...

Ági: köszi :)
Mea: ez szerencsére abszolút nem kenődik, nagyon hamar megszárad.
bettynova: igen, nekem is nagyon bejön! :)

Elíz írta...

A zöldeskék szuper :) viszont az, hogy nem vízálló nem tudom mennyire szerencsés!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger