2014. február 3., hétfő

Elfogyott! - január

Na jó, nem is csak január...hanem van itt még decemberről maradt üres flakon is, például a hajolaj, amiről már írtam is külön posztban ITT, amiben épp az utódját kerestem.
Épp ezért most nem is írok róla hosszasan, csak annyit hogy tényleg szerettem és még mindig hezitálok hogy mivel is pótoljam. Egyelőre elhasználom a Balea-s olajom, mert tudom ha esetleg találnék valami fantasztikus terméket akkor csak kallódna utána a szekrényben. Annyira meg azért nem rossz az a Balea-s olaj hogy ne lehetne elhasználni, szerintem egész kis kellemes termék. Nézzük akkor először a hajra való dolgokat!

Alverde koffeines sampon
Tudom sokan szeretik de nálam ez is az a termék amit nem szerettem meg. Nagyon nehéz használni számomra, a hosszú hajamon alig tudtam valahogy eloszlatni. Mivel elég híg, így sokszor folyt minden fele a kezemen csak épp a hajamra nem. Nehezen habzik fel és az illata is kellemetlen volt számomra - amit mondjuk a balzsam vagy az olaj teljesen eltüntetett szóval nem jelent igazi kritikát vele szemben. Ezek felett még szemet is hunynék mert tényleg jók az összetevői, viszont amit a hajammal művelt az borzalom. Olyan gubancos és kezelhetetlen lett tőle hogy alig bírtam kifésülni! Kipróbáltam úgy is hogy nem használtam utána más terméket és borzalmas lett az eredmény. Nekem ez nem vált be.

Alverde sárgabarackos balzsam
Hát ez megint egy csalódás volt számomra, nem fogok csúnya szavakat használni de maradjunk annyiban hogy az illatától kicsit rosszul voltam... Nagyon tömény az állaga, ami nem is lenne baj alapból de alig bírtam kipréselni a flakonból, és persze a hajam is büdi maradt utána, vagyis olyan fura...nem tudom leírni azt az illatot. Egyébként ha valaki túllendül ezen (mármint az illatán) akkor nagyon is jó ez a termék, szuperül hidratálta a hajam, csak a mennyiséggel kell itt is vigyázni.
Dove beauty blossom tusfürdő
Ez még a nyári Pixibox summer edition bag-ben volt és csak azért tartott ilyen sokáig elhasználni mert párhuzamosan használtam más tusfürdőkkel (habfürdőkkel, olajokkal, fürdőgolyókkal...jaj azt hiszem felhalmoztam pár dolgot). Nekem nagyon bejött az illata és a hatása is, azt különösen szerettem benne hogy valamelyik összetevőtől hűsítő hatása volt, és ez különösen igaz a testápolójára, amit még nem használtam el részben pont ezért (meg mert van egy csomó másik) mert úgy érzem hűsíti a bőrt ezért így télen inkább hanyagolom.
Garnier Sminklemosó
Igazából ha a kezembe nyomnának két vattakorongot amin az egyiken ez van a másikon meg a micellás víz nem tudnám megmondani melyik másik. Szerettem ezt a lemosót, lehozott mindent könnyedén, egy baj van vele az pedig a kiszerelése, jó lenne ha nagyobb kivitelben is árulnák hogy ne kelljen sűrűn pótolni.

Ti hogy álltok a termékek felhalmozásával így év elején? Nálatok fogynak a dolgok rendesen? Én úgy érzem kicsit megint átálltam a túloldalra...


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger