2013. november 14., csütörtök

Me and my red lips

Nah...csak megértük ezt is, hogy felkerül az első piros rúzsos poszt a blogra (meg a piros rúzs a számra). Szeretném szeretni ezt a színt de nem áll jól, nem érzem jól magam vele ezért hanyagolom is általában.
 Viszont kaptam néhány Rimmel terméket melyek közt volt egy piros rúzs is, valamint már meg is ígértem nektek ősrégen hogy egyszer (majd...valamikor...talán) lesz piros rúzsos kép is rólam, így kipróbáltam ezt az élénk árnyalatot a számon.
Direkt csak egy kevés alapozót és egy natúrabb szemfestést tettem fel, mert nekem maga a rúzs színe is sok, nemhogy még egy erősebb szemsmink. Egyébként hétköznap reggel készült természetesen ez az alkotás is, indulás előtt letöröltem a rúzst de elég ragaszkodó típus...így csak a munkahelyemen vettem észre hogy sikerült a fél városon átjönnöm sötétebb ajkakkal :)
 Négy termék lapult a csomagomban és mind a négyet fel is használtam a smink során. Ezekről összefoglalnám röviden hogy milyen tapasztalataim vannak, ugyanis a Scandaleyes termékek még kaphatóak a drogériákban, hátha valaki szemezett velük :)
1. Scandaleyes retro glam szempillaspirál
Első pillanatban megijedtem a nagy spirálkefétől, életemben nem láttam még ekkorát. Az alsó pillákat nem igazán tudom kifesteni vele mert annak maszatolás lesz a vége. A felső pillákon egész jól teljesít, talán az állaga lehetne kicsit lazább, folyékonyabb, viszont valószínűleg a sűrű állagának köszönhetően jól dúsít. Szép fekete színe van nem mellesleg. A szempilláimon direkt nem mentem át spirálozás után fésűvel, az összetapadást én mindig a kis fésűvel orvoslom (tudjátok, az a spirál a kis készletekben)
2. Scandaleyes eyeshadow paint - 006 Rich russet
Nem szeretem az ilyen folyékony, applikátoros szemfestékeket így nem sok bizodalommal álltam neki felkenni. Bekövetkezett amitől féltem, az ujjamon végül több festék volt mint a szemhéjamon, foltos lett, ha meg több réteget vittem fel nem akart megszáradni. A színe egyébként szép lenne, hideg barnának látom, de sajnos nem vált be ez a formula nekem.
3. Hydra renew ajakrúzs - 500 Diva red
Ha az árnyalattól eltekintünk akkor ez egy szuper rúzs, ez a kedvencem a négy termék közül. Tényleg nem tudok rá semmi rosszat mondani, az állaga keményebb de könnyen siklik így is az ajkakon. Nem szárít és nagyon tartós. Tényleg, letörölni sem tudtam ahogy fentebb a bevezetőnél már írtam. Nagyon pigmentált, egy rétegben is tökéletesen fed.
4. Scandaleyes tusfilc
 Egyáltalán nem állt kézre nekem ez a tusfilc kivitel, nem is használtam még szerintem életemben ilyen filces terméket. A hegye nagyon kemény, ezért rossz érzés volt használni, picit karcolt is. A színe egyébként nagyon szép fekete és egy rétegben is jól mutat.

A teljes smink pedig velük készült:

Ti szeretitek a piros rúzsokat?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

Smejka írta...

Szerintem szuperül áll ez az árnyalat. A postaláda piros tényleg nem lenne előnyös, de a sötétekkel próbálkozhatnál. Elsőre nem is olvastam el a posztot, csak gyorsan átgörgettem, és nagyot néztem, hogy basszus de jól áll. :)

Eleni írta...

Nagyon nagyon jól áll! Megnéznék én is pár sötétebb árnyaltot még rajtad :) Tetszik a szemed is, szépen kiemelted ( jó szokásodhoz híven :) )

Anett írta...

Jaj lányok, nagyon köszi, örülök hogy vállalhatónak ítéltétek a sötétebb rúzsokat is rajtam. Én is gondoltam már hogy meg kellene velük barátkoznom, igyekezni fogok az biztos :)

Unknown írta...

Nemár, tényleg nagyon jól áll!!! :)) Merd használni bátran szerintem! :)

Nóra írta...

szerintem is szuperül áll,használd csak nyugodtan! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger