2013. november 21., csütörtök

Elfogytak! - október

Hogy én mennyire adós vagyok ezzel a poszttal…előző hónapban ki is maradt mert összesen talán két termékem fogyott el. Most viszont összegyűlt egy kisebb, kezelhetőbb mennyiség így gondoltam nem gyűjtöm tovább, jöjjön aminek jönnie kell: a búcsú!
A búcsú két termék esetén örömtelinek is tekinthető, nem bánom hogy megszabadulok tőlük, a többiekkel különösebb probléma nem volt, de nézzük őket részletesen
Garnier sminklemosó tej
Ez még szeptemberben fogyott el, azóta váltottam a márkán belül más típusra (sőt..azóta márkát is váltottam…de pszt!) igazából nem rossz, szépen lehozza a zselés tust is, de jobban kedvelem azokat a lemosókat amik nem hagynak maguk után krémes/zsíros érzetet.

Lavera arcvíz
Erről már írtam egy összefoglaló posztot ITT, szintén még szeptemberben ürült ki és sajnálom mert nagyon kellemes volt használni. Bio összetevőkből készült, Jól megtisztította az arcbőröm és finom volt az illata is. Jelenleg a L’Oreal micellás vize váltotta le, de ez egy másik történet…



Nivea stress protect dezodor
Az illata nagyon friss és üde, nyáron szuper volt használni, egész nap tartotta az illatát – nálam ez a legfőbb szempont egy dezodornál. Még nyáron is csak minimálisan izzadok, így az izzadás gátló hatásáról sok mindent nem mondhatok, talán annyi hogy pont annyira minimálisan izzadtam vele mint bármely más dezodorral. Viszont ennek tényleg egész nap lehetett érezni a friss illatát, így összességében szerettem ezt a terméket.
 SunOzon tusfürdő
Még nyáron vásároltam és nagyon megszerettem ezt a tusfürdőt a remek illata és a finom gyöngyöcskéi miatt. Szerintem még havi kedvences posztban is szerepelt, sajnálom hogy elfogyott, bár így a hűvösebb időben annyira már nem élveztem hogy kifejezetten frissítő hatású, konkrétan fáztam tőle. Szóval hidegebb időre én megmaradok az édesebb illatoknál.



X-epil gyantázás utáni lemosó olaj
Elég régóta megvan már, vagyis sokáig elég ez a mennyiség. Bár nyáron nem igazán gyantázok, akkor az epilátoré a terep J de ősszel és télen mindig gyantáért nyúlok. Maga az olaj kellemes illatú és állagú, de hatékonyságát tekintve szerintem nem tud többet mint a babaolaj, ugyan úgy alaposan le kell dörzsölni vele a gyantamaradékot a bőrről. Így nem is vettem újra, az árára pontosan nem emlékszem, de a babaolaj talán még gazdaságosabbnak is mondható, nem beszélve a finom babaillatról!


Ti hogy álltok az üres flakonokkal? Csak én érzem úgy hogy nálam alig fogy valami? Lehet hogy megint átváltottam felhalmozó üzemmódba?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Dóri RFB írta...

Óóó én mindig úgy érzem, hogy nálam nem fogy el semmi, csak folyamatosan raktározom el a dolgokat és már alig férek el tőlük! Sminklemosóból is van vagy 6 a polcon.. egyébként érdekes, hogy én pont azért szeretem a Garnier sminklemosó tejeket, mert kicsit zsírosabb és nem kell utána hidratáló krémet használnom, kb ez az egyetlen sminklemosó, ami nem szárítja ki a bőröm.

Anett írta...

Csillagbogyo: 6 sminklemosó az nem semmi!!! (máris jobban érzem magam picit) nálam most a hajra való cuccok kezdenek gyűlni, de nem tehetek róla hogy szeretek új dolgokat kipróbálni, és imádom ha a hajam szép :) A Garnier sminklemosó teje lehet hogy azért vált be nálad mert szárazabb a bőröd mint nekem, az enyém inkább normál és picit zsírosodik is, így jobban szeretem semleges termékekkel ápolni. Mármint olyanokkal amik nem krémesek. Egyébként csak nappali krémet használok, nekem az tökéletesen elég az arcomra.

Unknown írta...

Én is Garnier sminklemosó tejet használom, 2 hónapja vettem körülbelül (én hülye), de már alig várom, hogy elfogyjon! :/ Nagyon utálom, csípi a szemem, irritálja a szemhéjam, annyira nem is nagy durranás, mint amire számítottam, szóval tényleg nem vagyunk jóban! :s Lehet most már én is lecsapok arra a bizonyos micellás vízre és felváltva használom ezzel a tejjel úgy, hogy a vízzel a szemem, az arcom többi részét pedig a Garnier-rel, mert így csak szenvedés a kapcsolatunk! :D

djkaty írta...

A hűsítős tusit a kedvences bejegyzésed nyomán vettem meg, és én is nagyon szerettem! A Lavera arcvíznek utánajárok, mert szimpin hangzik :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger