2013. június 26., szerda

Nee Make up High shine lipstick - Cherry

Most hogy itt (volt) a kánikula, a sminkelésem is korlátozódott a rúzs + szempillaspirál kombinációra. (erről poszt holnap...) Szóval ehhez az ütős párosításhoz nem árt egy-két szuper árnyalatú rúzst előkészíteni, és ma egy ilyenről lesz szó.
 A "nee make up" mint márkanév nem sokat mond nekem, így nagyon kíváncsi voltam rá mit tud ez a rúzs. Próbáltam utánanézni a neten hogy honnan is származik a brand de nem sok infót találtam róla. Jelen vannak számos országban az biztos, ha tippelnem kellene akkor Milánót mondanám a "forrásnak" ha van kedvetek nézzétek meg milyen szépségek vannak a hivatalos (?) oldalon, és ha van további infótok a márkáról nyugodtan írjátok meg! Én már végiglapoztam a kínálatot, nagyon igényes, szép termékeik vannak.
 Nekem egy rúzsom van tőlük (naná, rúzsmánia...) ami a High Shine családba tartozik. Gondoltam hogy nevéhez méltóan fényes lesz - és nem csillámos! - ez bejött, extra vizes hatást nyújt az ajkakon. Nekem a 149-es számú Cherry árnyalat van meg, ami egy finom meggyes árnyalat. A pigmentáltsága közepesnek mondható, és ha hozzávesszük az extra vizes hatást akkor én ezt a terméket egy inkább egy szuper szájfénynek nevezném.Ehhez mérten a tartóssága is közepesnek mondható, nálam ez 3-4 órát jelent.
Aki a teljesen fedő rúzsokat kedveli annak csalódás lesz, aki viszont az enyhe színű ajkakat kedveli annak telitalálat. Mivel tudjátok hogy én nem igazán hordok erős színeket a számon ezért nálam mindennapi társ lett, főleg mert jól hidratál és sokkal tovább fent marad mint egy szájfény. Az illata kellemes vaníliás, puha az állaga és amint az ajkakhoz ér olyan "szájfényessé" válik.
A fenti kép félárnyékban készült, itt jól látszik hogy enyhén pirosas (kicsit lilás) árnyalata van és hogy mennyire vizes hatásúvá válik felvitel után. Egyébként azt szeretem még benne hogy nem ragacsos annak ellenére hogy szájfényként néz ki felvitel után :) Nincsen benne csillám, csakis a színtiszta fény! Hamarosan sminkben is hozom nektek!

Itthon az iparfüméria kínálatában lehet megvásárolni - sok más nee make up termék is helyet kapott a kínálatban, megéri nézelődni a szépségek között.

Ti próbáltátok már a nee make up termékeit?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

Elíz írta...

Még nem hallottam róluk, viszont szép a színe a rúzsnak :)

Bellala írta...

Még nem hallottam erről a márkáról, de ez a rúzs csodaszép! Láthatjuk esetleg majd sminkben is? Kíváncsi vagyok, ajkakon hogy teljesít.

Anett írta...

BeLLaLa: persze, lesz smink is vele :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger