2013. június 4., kedd

Újabb márvány, ezúttal mentával - NOTD

A múltkori márványos manikűr annyira tetszett, hogy ismét ehhez a technikához nyúltam, ezúttal menta lett a kiválasztott szín.
 A mutató ujjamon csutkára tört a körmöm így azt inkább lehagytam a képekről. Mivel a többi sem hosszú most, így igazán jót tett neki egy finom, üde árnyalat amit feldobtam még egy kevés pelyhes fedőlakkal is.
 A márványos technika egyébként a kedvenceim közé tartozik mert nagyon egyszerű - csak egy kis darab frissen tartó fóliát kell belakkozni és azzal felütögetni a márványt a körmökre :)


Felhasznált lakkok:
  •  Elf - Mint cream
  • Essence pelyhes fedőlakk - Night in vegas
  • Primark beauty nail polish

Nektek melyik a kedvenc szupergyors díszítési technikátok?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

4 megjegyzés:

Ani smink és köröm írta...

Egy rugóra járt az agyunk ezzel a technikával, sőt, majdnem a színnel is :) A pelyhes lakkokat még mindig imádom, az alapszínek is tetszenek

Ilus írta...

Én már mióta keresem az igazi menta lakkot. Eddig még sehol sem véltem felfedezni azt, amibe rögtön belezúgtam volna. Viszont ezek nagyon szépségesek! :) Tetszetős lett a manikűr! :)

Anett írta...

Ani: hát igen :) egyébként a pelyhes nálam is még nagy kedvenc, csak olyan rég használtam már, pedig eleinte mindenre ezt kentem :)

Iluss: a Catrice-nek van egy egész szép mentája, mondjuk eddig csak neten találkoztam vele, mert az állványon csak hűlt helyét találom mindig...

Thimmyke írta...

Szeretem ezt a technikát nagyon. =) SZép lett a mani. Pont most használtam én is ezt az essence toppert. :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger