2013. június 6., csütörtök

Nyári TAG

Annyira KELL már a nyár de a tegnapi 16 fokot nem nevezném annak, mondjuk a mai 17-et sem.... így gondoltam kitöltöm ezt a tag-et amit Pancsinál láttam.

Nyáron hajmosás után magától szárad a hajad vagy megszárítod?
Általában megszárítom.  Bár ha nagyon meleg van akkor mire a hajszárítóért nyúlnék addigra amúgy is megszárad magától.

Fagyi vagy jégkrém?
Mindkettő! Alkalom és helyzet függvénye, mert például ha strandon vagyok akkor szívesebben választok gombócos fagyit, viszont imádok otthon dobozból kanalazni jégkrémet :)

Szoknya vagy rövidnadrág?
Egyértelműen szoknya, nem is igazán van rövidnadrágom és ami van azt is csak akkor veszem fel ha otthon vagyok, vagy maximum vízpartra.

Tenger vagy tópart?
Tenger!
Hányas faktorú naptejet használsz?
Hát....most lehet sokan csúnyán fognak rám nézni, de max 15 faktorosat :) viszont minden fürdés után jó vastagon bekrémezem magam. A másik dolog pedig, hogy csak strandon használok naptejet, pedig tudom hogy nem ártana a városban sem bekenni magam, legalább a vállaim és az arcom :)

Kedvenc nyári parfüm?
Jelenleg Jimmy Choo- Flash, de nyáron is ugyan olyan sokszor használom a legeslegkedvesebb illatom, ami a Carolina Herrera - 212 Sexy nevű parfümje. Amúgy ez a Flash szerintem tél kivételével bármikor használható számomra, kissé karakteres de ugyanakkor édeskés is. Egyébként most nagy illatkeresésben vagyok, szeretnék egy olyan nyári illatot, ami gyümölcs illatú, de egyben édeskés is és persze egy picit fűszeres. De nem annyira tömény hogy a nyári melegben rosszul legyek tőle. Tipp?

Kedvenc kiegészítő nyárra?
Polifoam :) na jó viccet félretéve van egy szép fehér, kicsit nagyobb méretű fülbevalóm, azt csak nyáron szoktam hordani. De szeretnék idén egy jó nagy szalmakalapot és egy napszemüveget is beújítani!

Saru vagy flip-flop?
Uhh, hát nagyon egyik sem... a flip-flop egyáltalán nem jön be, sarum egy van (lásd fenti kép), de elég ritkán használom.

Kedvenc nyári sport?
Érdekes kérdés... mondjuk legyen a "leszaladok a strandra" sport :) Egyébként tollasozni szeretek nyáron, de nálunk 5-ből 4-szer tuti hogy fúj a szél, így elég nehéz :)

Kedvenc fesztivál?
Nem igazán szeretem a fesztiválokat, bár a pálinkafesztiválra szívesen kimennék :)

Hová mész idén nyaralni?
Nagy valószínűséggel sehova. Vagyis mire eljön a nyaraló szezon valószínűleg már azt mondhatom hogy hazautazom a szüleimhez egy hétre :)

Ha van kedvetek töltsétek ki Ti is itt kommentben, és persze jöhetnek a linkek is !


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger