2011. szeptember 18., vasárnap

Drogériás haul!

Éljen! A sok sikertelen próbálkozás után megleltem az új Essence kínálatot a Duna Plázában lévő DM-ben. A többi termék Rossmannból van.

Igazából csak a Stay all day hosszan tartó szemhéjfestékre voltam kíváncsi. Nem is értem miért vártam annyira, a Meet me holographics elég nagy csalódás volt ilyen téren...aztán az Elf-től is rendeltem krémes szemhéjfestéket (2 fajtát is) azokban is csalódtam. De ez most valahogy "kellett", lehet hogy túl sok helyen olvastam róla jókat :)
A pultig csukott szemmel mentem, lekaptam amit már otthon kinéztem és utána újra becsuktam a szemem :) na nem mintha más élőben megfogott volna de azért nem akartam belemerülni a nézelődésbe mert még a végén elcsábulok.
Essence stay all day hosszan tartó szemhéjfesték - 03 steel the show
Csak vakuval látszik a szép fémes fénye
Már volt bevetésen is, kiállta a próbát. Mondjuk alappal használtam de abszolút pozitívum hogy szépen el tudtam dolgozni és még színe is van.  (a képen már a teljes smink van, nem csak ő magában!)

Essence colour&go körömlakk - 85 Galactic black
Volt pár körömlakk is az új szortimentben amiket kinéztem már a neten, de élőben valahogy olyan mások voltak. Megláttam hogy van új fekete lakk is, apró ezüst csillámokkal és mivel nincs fekete lakkom ezért megtetszett az ötlet. Plusz biztos érdekesen fog kinézni matt fedőlakkal.

Másmilyenre számítottam az üveg alapján, azt hittem feltűnőbbek lesznek benne a csillámok, de így sem rossz. Azért kipróbáltam hogy mutatna rajta az Essence speciális fedőlakkja, és azt állapítottam meg hogy jól néz ki így együtt (legalábbis szerintem).

Garnier Essentials tonik - normál és vegyes bőrre
Ő a kedvenc tonikom, már nagyon rég óta használom ezt a típust, de sajnos múltkor kísérletezgető kedvemben voltam mikor betértem a DM-be és vettem egy Balea arctonikot, bár ne tettem volna.... Ő az:

Nagyon nem vált be, pedig ugyanúgy normál és vegyes bőrtípusra való. Nekem zsíros lett tőle a bőröm és abszolút elmaradt az a friss érzés használat után amit én egy toniktól elvárnék. Így most visszatérek a jól bevált zöld Garnier-hez.

2 megjegyzés:

Makeupcakes írta...

A csillámos lakk tökjó!

Ezt a tonikot használom én is + a hozzá tartozó zselés arclemosót, nagyon szeretem, főleg utóbbit. Kb. 3 éve őket használom, nem is tántorít el mellőlük semmi. :)

Nóra írta...

a lakk csillámosan nagyon jó és a szemhéjfesték is :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger