2012. június 28., csütörtök

Skin 79 Mini BB krém szett - vélemény

Azért nem lesz ez a poszt teszt, mert egy ilyen kis tubus krém maximum 4-5 teljes napra elegendő, ennyi idő alatt pedig nem tudok valamiről átfogó véleményt kialakítani, nem lehet minden körülmények közt kipróbálni mit is tud. Természetesen azért véleményem kialakult velük kapcsolatban, így csak röviden összefoglalom milyen benyomást tettek rám az ázsiai BB krémek.
Skin79 - BB cream miniature set
Kezdjük az elején: rengeteg tesztet, véleményt elolvastam mikor ázsiai BB krém beszerzésén gondolkodtam. Melyik mit tud, milyen bőrtípusra ajánlott illetve hogy kedvenc bloggereimnek mi vált be leginkább. És arra jutottam hogy...semmire. A végén már teljesen elbizonytalanodtam hogy melyik is lenne jó nekem. Pont ezért jó, hogy a Skin79 termékcsaládban van egy mini szett, amiben egyből 4 különböző krém kapott helyet, így végül emellett döntöttem legfőképp azért, mert a Hot Pink állt nálam magasan a kívánság listám tetején.
Skin79 - BB cream miniature set
Én ezt a készletet az ebay-ről rendeltem ettől az eladótól, nagyon hamar megérkezett, kb 1 hét alatt és akkori árfolyamon úgy 1800 Ft körül mozgott. A csomag az alábbi krémekből tartalmaz 5 g-os mintákat:
  • Hot Pink Super Plus Beblish Balm Triple Functions Miniature
  • VIP Gold Super Plus Beblish Balm Triple Functions Miniature
  • Diamond Luminous Pearl Beblish Balm
  • Diamond The Prestige Beblish Balm Miniature
 Skin79 - BB cream miniature set
A krémek kis tubusban érkeznek, mindegyik csőrös - nyomós kivitel, így könnyű az adagolásuk, kivéve a Pearl-t, mert az elég híg így vigyázni kell vele, nehogy sok jöjjön egyszerre.
Hot pink - VIP Gold - Diamond Pearl - Diamond Prestige
A Hot pink és a VIP Gold az a kettő amit teljesen elfogyasztottam, így róluk lesz leginkább szó.

A Hot pink mint már írtam benne volt a top 3 krémben amit ki szerettem volna próbálni mindenképp, de a sok jó teszt és leírás alapján nekem ez alatt a rövid idő alatt nem igazán tetszett meg. Nem tudom a mintán mennyire látszik, de nagyon szürke volt az én arcszínemhez, főleg amikor már a nap is kicsit megkapta az arcom. Eltüntette rólam az "élet jeleit". A másik ami nem tetszik benne hogy elég sűrű, és kicsit lágyabb krémre számítottam és zsíros érzetet kelt a bőrön. Ezt mindenképp le kellett púdereznem. A fedése közepes, de a szürkés árnyalatának köszönhetően jobban tompítja a piros foltokat mint a Gold.

A VIP Gold már egy kicsit jobb, színben sokkal közelebb áll hozzám. Míg az előző szürkés- rózsaszín árnyalatú, addig ez inkább kicsit barnásabb, bézsesebb. Az állaga is jobban tetszik, erre csak az igazán meleg napokon tettem egy kis púdert, amúgy anélkül is viselhető. A fedése kicsit gyengébb mint a Hot pink-nek.

A Diamond pearl szerintem egy folyékony highlighter, nézzétek meg a mintát hogy fénylik, és a fényben az is látszik hogy tele van apró, nagyon-nagyon apró fényes arany pigmentekkel. Egész arcra meg sem próbáltam használni, viszont arccsontra nagyon is megfelel!

A Diamond prestige szintén nagyon fényes, de legalább nem olyan csillogós. Ezt egyszer próbáltam egész arcon is, kellemes az állaga, de nagyon fényes lett a végeredmény, úgyhogy inkább leszedtem. Szerintem ezt is inkább highlighterként fogom elhasználni.
Hot pink - VIP Gold - Diamond Pearl - Diamond Prestige swatch
Az alsón eldolgozva van ugyan ez a négy krém, látszik hogy az első kettő közt nem igazán látszik különbség így mintában, de az arcomon a Hot pink szürke volt, míg a VIP gold észrevétlen maradt púder nélkül is. Az utolsó kettő pedig itt szinte egybe is olvad, még én sem tudnám megmondani hol van a határvonal a kettő között. Ha más szögben fotóztam volna, látszódna azért némi különbség, de tényleg nem sok, mindkettő túl fényes nekem.
Végül is nem bántam meg hogy megrendeltem ezt a szettet, mert egy nagyobb felesleges kiadástól kíméltem meg magam, ugyanis ezek közül egyik sem tetszik annyira, hogy teljes méretben megvegyem. Azt viszont sajnálom hogy más márkáknál nincs ilyen kis szett összeállítás, de majd egyesével összevadászom a kiszemelt áldozatokat!

Ti próbáltátok már valamelyiket ezek közül? Ha igen, bevált valamelyik?

2 megjegyzés:

Biu írta...

Nekem pont ma érkezett meg a Super+. Nekem is volt kis mintám, de az alapján nekem nagyon bejött, a szürkeség meg nálam átoxidálódik a bőrszínemhez...neked nem?:O Nekem is először tök szürkés, de aztán felvesz egy kicsivel élettel telibb színt. Ja am én is azt néztem, hogy csak a skin 79-nek vannak mini mintái ami kár, mert csomó olyat kipróbálnék ami itthon nem is kapható :D

Anett írta...

Biu: oxidálódik persze, de engem zavar az a minimális szürke tónus is ami marad utána :(

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger