2011. november 13., vasárnap

Smink cuccok a hiper/szupermarketből

Bevallom nem bízom az ilyen drogérián kívüli cuccokban. Jó persze mondhatnánk hogy akkor a Miss Rosé? Talán nála az a különbség hogy sokan írtak már róla sok jót (néha persze rosszat is), megvan már hírneve. Míg az Auchan, Tesco, Lidl és Aldi polcain ránk "leső" sminktermékekről nem sok szó esik. Talán mert senki sem próbálta?
Tesco saját smink részlegéről már lehetett olvasni pár helyen, szép...szép...de nem biztos hogy megéri a nem éppen "teszkógazdaságos" árát. Én még nem láttam élőben, ezt csak leírásokból vettem. Azért jó lenne élőben megnézni milyen is :) A Lidl-ben régebben voltak sminkek mostanában már nem találkoztam vele. Lehet hogy már nem forgalmazzák? Vagy csak én nem vettem észre? Mindegy, igazából a lényeg hogy erről sem tudok nyilatkozni, nem is nagyon olvastam róla.
Viszont mikor utoljára az Auchanban jártam észrevettem hogy a hajas részlegnél, ahol a fésűk is vannak, kitettek pár sminkcuccot valami ismeretlen márkából. Volt szemhéjpúder, spirál, rúzs és körömlakk. Nem akartam nagyot kockáztatni így a körömlakk mellett döntöttem.

 Berange Paris körömlakk - Ribizli (13)

- csomagolása szuperbiztos volt, tuti hogy senki nem tudta kinyitni előttem. Minden termék így volt csomagolva, tehát a rúzsok és szemhéjpúderek is!
- jó hogy van neve és száma is a színnek,
- állaga kicsit híg, olyan mint az Essence multi dimension lakkok, vagy mint a Butterfly lakkom,
- ennek köszönhetően kell a két réteg is. Átlagos a tartóssága, 3. napon mostam le.
- a színe szép pirosas bordó apró csillámokkal. Hasonlít itt is a Butterfly lakkomra, csak az rózsaszínesebb.
- a színválaszték gyér volt, ezen kívül volt még valami gyöngyházszerű és egy rozsda barna szerűség.
- ára 299 Ft

Aldiba nagyon ritkán járok, azt viszont tudom hogy egész komoly választék van a smink részlegen :) Sosem vettem még belőle persze semmit, de most le volt akciózva pár dolog, körömlakkok, rúzsok és szemhéjpúderek. Egy szemhéjpúdert elhoztam, hajtott a kíváncsiság, a körömlakkok nem voltak szépek, rúzst pedig nem igazán használok.

Ombia Cosmetics Eye Shadow - Deep jungle (11)

- a terméket átlátszó fólia is takarta kívülről így biztos hogy ezt sem tapizta meg senki előttem.
- szintén van neve és száma is a terméknek,
- elég kemény mindegyik szín, nehéz vele dolgozni. Ahogy a mintán is látszik, alap nélkül elég halovány a teljesítménye. Kivéve az első, halvány zöld színt, ezen meg is lepődtem milyen szép fényes,
- ára akciósan volt 199 Ft, amúgy ha jól emlékszem 499 Ft.

Ti milyen drogérián kívüli sminkcuccot próbáltatok már?

2 megjegyzés:

Coco - Chanel írta...

A lakk nagyon tetszik, kár hogy nincs a környékünkön Auchan.. A szemhéjpúder annyira nem győzött meg, de láttam már tesztet OC szájfényről, az pedig nagyon megtetszett, ha legközelebb megyünk megnézem. *Chanel

Thündérke írta...

Én általában maradok a rossmann dm és netes vásárlásoknál:) pl. Az Aldi annyira hülye helyen van, hogy életemben egyszer voltam csak :( az is számít szerintem, hogy hol vannak a boltok... pl. a kedvenc dm-em is kicsit hülye helyen van, a másik 2 ami útba esik, azt nem szeretem, bunkók nagyon:S inkább be se megyek....

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger