2011. november 11., péntek

Max Factor Creme Puff - vélemény

Az utolsó pillanatban váltottam be a DM-es 50%-os kuponom ami még a Glamour napokról maradt, valahogy teljesen kiment a fejemből. A választásom a MF Creme Puff fúderre esett. 
Valamint a Garnier BB krém használata során is éreztem egy jófajta púder hiányát, mert ahogy írtam is már, elég "zsíros" ez a krém, hajlamos a kifényesedésre. A választás nehéz volt, mert igazából a polcokon lévő egyik púder sem nyerte el teljesen a tetszésem. Mivel a BB krém színre már kezd kicsit "sok" lenni a fakó bőrszínemhez így fontos volt hogy a púder ezen a helyzeten már ne súlyosbítson. Így esett a választásom egy Translucent árnyalatra (?).

Pontokba szedem a gondolataimat vele kapcsolatban:
- Csomagolás: fényes fekete műanyag, arany betűkkel. Nem tudom mióta állhatott az üzletben a polcon de tiszta karcolás volt a teteje (ahogy az első képen is látszik, amint hazaértem akkor fényképeztem). A dobozka abszolút nem zár. Se nem csavaros, se nem rányomós...egyszerűen ráteszed a fedelét aztán ha leteszed a polcra akkor nem jön le róla, amúgy meg igen. Nagyon nem táskabarát, de volt már hogy a fedelénél fogva emeltem fel és leesett az alsó része. Nem volt lefóliázva...
- ebből következik hogy belenyúltak...de mindegyikbe. Ugyanis teszter sem volt kint. De ez elmondható az összes púderre amit néztem, nem csak MF termékekre, mind végig volt tapizva! Miért olyan nagy kérés hogy egy termék be legyen vonva 20 filléres műanyag védőfóliával???
-ebből pedig szerintem az a kérdés merül fel hogy felbontás után 12 hónapig "használható". De én honnan tudjam hogy mikor bontották fel először???
- az illata...hmmm....öreglányos. Mikor kicsi voltam és megtaláltam a mamám púderét a szekrényben annak volt ilyen illata. Sajnos használat közben is nagyon zavar, szerencsére az arcomon már nem érezni. Ennyit még elviselek  :)
- szín: Translucent= áttetsző. Maradjunk annyiban hogy egy nagyon minimális színe azért csak van. 
- ára: alapáron kb 2800 Ft körül van.
- újravásárolnám-e: nem. Most már bevallhatom hogy csak az 50%-os kupon miatt vettem meg. Ja és azért mert a többi márka púderei sokkal jobban össze voltak tapizva! De tényleg, undorító volt.....
- sminkekben láthattátok már feltűnni, most külön nem szúrok be képet. Ahol szerepel a termékek közt ott őt használtam.

Valószínűleg az "osztályzatot" nagyban befolyásolta az hogy magasak voltak az elvárásaim vele szemben, de mindent egybevéve átlagosnak mondanám.

Ti ismeritek ezt a terméket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger