2011. november 21., hétfő

Essence Vampire's Love

Pénteken beugrottam a DM-be, nem tagadom direkt ezért mentem. Vártam már ezt a kollekciót mert elég sok dolog tetszett belőle, aztán ahogy jöttek a vélemények már kezdtem elbizonytalanodni. szeretem az újításokat, ez mindig kíváncsisággal tölt el ezért nem volt kérdés hogy a zselés pirosítót kipróbálom. Ezen kívül még a szemhéjpúder paletta, egy szájfény és egy körömlakk volt betervezve. A paletta élőben nem volt meggyőző, igazából csak egy szín tetszett belőle nagyon (az az arany szerű), így azt otthagytam. Az a fura hogy nagyon sokan írták a megjelenés előtt hogy őket a szempilla dúsító érdekli a legjobban de eddig még egy tesztet sem láttam róla, pedig érdekelne hogy működik.  
Végül ezt a három terméket hoztam haza:
- Essence Vampire's Love Lipstain - 02 True Love
- Essence Vampire's Love körömlakk - 03 True Love
- Essence Vampire's Love zselés pirosító - 01 Bloody Mary
Még nem vetettem alá őket alapos tesztelésnek, a körmömön most egy olyan lakk van amit nem szeretnék lemosni :) (délután meglátjátok) a szájfényt csak gyorsan feltettem egyszer de különösebben nem figyeltem rá hogyan kopik vagy bármi...Mivel a legtöbb negatív kritikát a zselés pirosítóról olvastam, ezért őt felhasználtam egy laza smink részeként is. Én azt tudom mondani róla hogy a zselés állagának köszönhetően könnyebb érzés mint egy krémes pirosító. Már-már vizes érzetet hagy a bőrön. Tartós, nagyon kevés kell belőle és azonnal el kell dolgozni. De én a sima krémes pirosítót is azonnal eldolgozom, ugyanígy az ujjammal, így nekem ez nem okozott különösebben gondot. Hoztam egy képet is ahol láthatjátok mekkora mennyiséget hogyan sikerült eloszlatni az arcomon. 
Zselés pirosító - a mennyiség amit felvittem
...és az eredmény
Pedig elég fehér a bőröm és a képet napfénynél készítettem, még csak nem is sötétedett. Szerintem jól el tudtam dolgozni ezt a kis mennyiséget, többet biztos nem fogok feltenni, vagy építeni a rétegeket mert az nekem nem áll jól.

Két negatív dologról tudok beszámolni:
1. Ha a pirosító használata után nem mosol kezet furán fognak rád nézni az utcán. Mármint az ujjadra, ugyanis nagyon megfogja, de le lehet mosni :)
2. A szájfényről leszedtem azt a ronda fehér matricát...hát bár ne tettem volna. Fél órát dörzsöltem körömlakk lemosóval hogy lejöjjön róla a ragacs! Undorító volt...nem tudom milyen ragasztót használnak erre, de hígító kell hozzá...

Nektek bejön ez a kollekció?

5 megjegyzés:

Unknown írta...

A szemhéjpúderből nekem is az arany tetszett, de annyi rosszat olvastam már róla, hogy inkább nem hoztam el. Remélem a lakkokban nem csalódom, mert abból 3 félét is vettem :)

Thündérke írta...

úúúú én láttam a porról valahol már tesztet, nem nagy szám állítólag, de megkeresem neked *-*

Thündérke írta...

http://warlenka.blogspot.com/2011/11/teszt-essence-vampires-love.html

meg is van :D

Robin írta...

Én is Zsannu-nál (warlenka.blogspot.com) olvastam a porról, annak érdekelt a működése, a többi terméket csak akkor veszem meg, ha beleugranak a kosaramba, önszántamból nem. :D Vagy ha már leárazták öket. :P :)

Anett írta...

Köszi a linket :) hát nem valami bizalomgerjesztő termék...

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger