2020. november 25., szerda

Újdonság: Schüssler habzó arclemosó! | Sajtóanyag

 

Habkönnyű tisztítás és kényeztetés az arcbőrnek csodás buborékokba zárva – ezt kínálja a Schüssler Habzó Arclemosó Varázsmogyoró Vízzel! Tisztító hatású, szappanmentes, natúr összetételű habzó arclemosónkat ajánljuk az arcbőr napi ápolásához, minden bőrtípusra, még az érzékenyre is!




Habzó arclemosónkban a Natrium chloratum Schüssler só található meg, amely bőrünk vízháztartásának egyensúlyát állíthatja helyre, így szöveti szinten kezelheti a vízhiányt.

Bio varázsmogyoró víz, mely magas koncentrációban tartalmaz értékes növényi hatóanyagokat, mint például a tannin, a flavonoidok, a fenolok és az esszenciális olajok, melyeknek köszönhetően kiváló gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító és antibakteriális hatású. Látványos javulást hozhat akné és gyulladt pattanások esetén, valamint akkor, ha nem kívánt pigmentfoltok tarkítják a bőrt. A száraz bőrt gondosan ápolja és puhítja, továbbá sikerrel szállhat szembe a bőröregedést fokozó szabad gyökökkel.

 

MIT TUD?

·       Gyengéden, ugyanakkor hatékonyan képes megtisztítani az arcbőrt a szennyeződésektől, mindezt egy könnyű, az arctisztítást igazi élménnyé varázsló hab formájában!

·       Minden bőrtípus esetén használható, hiszen hidratáló, nyugtató és bőrpuhító hatással is rendelkezik. Érzékeny bőrűek számára is ajánljuk.

Ára: 3490 Ft/150 ml

Natúr összetevők · Szappanmentes formula · Állatkísérlet-mentes · SLS- és vegyszermentes ·Vegán termék


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger