2020. november 23., hétfő

Elkészült az új konyhám! - van ami nem úgy sikerült....

 

Sziasztok! Egy konyhafelújításba belevágni mindig nagyon rizikós, több ponton is buktatókat rejt magában. A szakemberek kiválasztása, a munkálatok koordinálása, az új dizájn megtervezése mind mind óriási feladat már önmagában is, ezért gondoltam megörökítem nálunk hogyan zajlottak ezek a folyamatok.




Mivel túl vagyunk rajta, és már örömmel használjuk az új konyhánkat is, ezért gondoltam itt összefoglalom amikről eddig meséltem Nektek, ha valaki még nem látta volna, honnan és hogyan indult ez a felújítós történet. Jöjjenek sorban a videók, elsőként az amiben a terveinkről mesélek, ez volt a nulladik fázis amikor eldöntöttük hogy igen, belevágunk!


A következő részben már elkezdődtek a munkálatok, jaj de nehéz volt minden! Nem igazán csináltunk még ilyesmi munkákat magunknak, mert nem értünk hozzá, de egyszer ezt is el kell kezdeni valahol! Sajnos volt egy kis technikai gondom a videó vágása közben ezért itt is ugrál a kép, sorry!



A harmadik részben már megérkezett a konyha, bár még a munkálatokkal nem teljesen végeztünk, az utolsó hetek nagyon hajrásak voltak, kicsit kapkodnunk kellett, de végül időben elkészült minden!


És az utolsó részben megmutatom azt, hogyan néz ki teljes egészében az új konyha, mesélek arról is, mik azok amik nem teljesen olyanok lettek mint amilyennek szerettük volna, illetve egy-két jó tanáccsal is ellátlak benneteket, ha Ti is konyhatervezésre/felújításra adnátok a fejeteket.


Ti belevágtatok már hasonló felújításba, vagy tervezitek?

Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger