2020. november 18., szerda

Vegán körömlakkok? - IGEN! Ez a Kia-Charlotta | Sajtóanyag

 

Sziasztok! A tudatos szépségápolás egyre nagyobb térnyerésével a körömápolás, és így a körömlakkozás is fókuszba kerül, és jogosan merül fel az az igény, hogy e téren is találjunk „zöld” lehetőséget. Eljött az ideje annak, hogy a körömápolásban is felfedezzük a vegán utat! Ebben lesznek segítségünkre a Kia-Charlotta körömlakkjai és körömápolói!


A Kia-Charlotta körömlakkok

100% vegán, állatkísérlet-mentes és 15 káros anyagtól mentes, 100%-ban növényi alapú oldószeres körömlakkok. Nem tartalmaznak sztirol/akrilát kopolimereket (mikroműanyagból származó folyadék). Az üvegek a lehető legkevesebb hulladékanyag-termelés érdekében 5 ml-esek.

Minősített termékek - Vegán összetételű - Állatkísérlet-mentes - Káros anyagoktól mentes - Német minőség




Lenyűgöző színkavalkád! Az alapkollekcióban 8, az aktuális, 2020. őszi-téli kollekcióban 15 ragyogó színárnyalat található. A természetes színektől a friss rózsaszíneken és az elegáns vörös árnyalatokon át a trendi kékekig, narancsig és olajzöldig minden hangulathoz, évszakhoz vagy alkalomhoz kínálunk megfelelő árnyalatú lakkot.

Természetes és tartós! A vegán körömlakkok mellett szintén vegán összetételű alapozó körömlakk, fedőlakk, valamint körömlakklemosó és körömlakklemosó korong is található a termékpalettán.

A Kia-Charlotta körömápolók


Alapozó körömlakk: A tökéletes manikűr érdekében használj alapozó lakkot, ami megvédi a körmeidet és kihangsúlyozza a színes lakk színeit! Vigyél fel egy réteg átlátszó alapozó lakkot a színes körömlakk felvitele előtt. Ez megelőzi a körmök elszíneződését, miközben kisimítja a körmeid egyenetlenségeit. Praktikus, 11 ml-es kiszerelésben kapható. Fedőlakk: Körmeidnek több fényt, a színnek vibrálást és tartósságot ad. Vidd fel a körmödre egy vagy két réteg színes lakk után és hagyd megszáradni. A fedőlakkot 2-3 nap múlva újra felkenheted egy extra védőrétegként, így még tovább fog tartani a lakkozás. Praktikus, 11 ml-es kiszerelésben kapható.

Körömlakklemosó: Nagyszerű vegán és természetes körömlakklemosó tápláló bio jojoba- és avokádóolajjal, melyek erőssé és egészségessé teszik a körmeidet. Az eukaliptusz és a citromfű kellemes illatával ez a lemosó nem csak hatékonyan távolítja el a körömlakkodat, de használata után a kezednek is finom illata lesz. Aceton- és alkoholmentes, COSMOS Natural minősítéssel.

Körömlakklemosó korongok: Aceton- és alkoholmentes, vegán, természetes körömlakklemosó korongok tápláló bio jojoba- és avokádóolajjal, melyek erőssé és egészségessé teszik a körmeidet. Az eukaliptusz és a citromfű kellemes illatával ez a lemosó korong nem csak hatékonyan távolítja el a körömlakkodat, de használata után a kezednek is finom illata lesz. A COSMOS Natural minősítésével. Ideális utazáshoz. 40 korongot tartalmaz.



Árak és elérhetőség


  • Körömlakkok: 3990 Ft/ 5 ml
  • Alapozó körömlakk, Fedőlakk: 4190 Ft/ 11 ml (/db)
  • Körömlakklemosó: 4490 Ft / 100 ml
  • Körömlakklemosó korong: 4990 Ft / 40 db



*A bejegyzés a Kia-Charlotta márkával együttműködésben készült.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger