2017. május 3., szerda

Last minute anyáknapi ajándék tippek


Most hétvégén anyák napja, ugye nem felejtettétek el! Most néhány tippet hoztam hogy én mivel lepem/leptem meg anyukámat ezen a napon.

1. Virág, csoki
Ez szerintem a "legalapabb" ajándék ötlet ami kb mindenkinek eszébe jut. Viszont mi annyit csavartunk rajta a bátyámmal hogy nem a hagyományos vágott vs. cserepes növényt vásároljuk már évek óta, hanem kiültethető fajtákat. Jellemzően olyat amit fel lehet akasztani kint a teraszon, muskátli vagy valami szépséges futós virág. Idén arra gondoltam hogy ezen is csavarok némiképp és balkonládákat vásárolok üresen és hozzá ültethető virágokat. Igy idén a terasz korlátja is diszeleghet és közben egy kis kikapcsolódás is jár mellé - persze anyukám szeret ültetni szóval ez csak annak opció akinek az anyukája szintén szeret picit kertészkedni. Mellé a kedvenc desszertjét is beszerezzük majd természetesen.



2. Kozmetikumok
Annak akinek anyukája szereti a szépségápolási termékeket az anyák napja is "könyebb", én legalább is bármikor bármilyen alkalomra szeretek valami illatos kis meglepit kapni. Nem egyszer ajándékoztam már én is ilyet anyukámnak, bár ő nem kifejezetten kedveli a kozmetikumokat, viszont a szappankülönlegességeket nagyon is szereti, igy én abból állitottam már össze egy szép ajándékcsomagot és nagy volt az öröm. De ilyenkor egy finom parfüm - akár a már jól bevált illat, akár egy teljesen új kisérletezésképpen. Még van idő akár online is webshopon keresztül beszerezni az ajándékokat, nézzetek szét a Notino webshopjában, rengeteg anyáknapi akciós termékük van.



3. Élmények
Sokaknak még mindig nem számit igazi ajándéknak egy élmény ajándékozása pedig néha sokkal jobban betalál mint egy kézzel fogható ajándék. Nem kell rögtön wellness hétvégére gondolni vagy valami világra szóló nagy élményre, elég csak egy picit "körül nézni" mire is van szüksége az anyukánknak. Nálunk például volt már hogy befizettem egy fodrászra és egy pedikürre mert már rég szeretett volna elmenni. Vagy elhivtam őt és persze apukámat is egy kis kirándulásra a vasúttörténeti parkba, mert már szerettek volna kimozdulni valahová és nézelődni picit. De az is jó ötlet lehet hogy egy napra átvállalja az ember a főzést-sütést és neki csak pihenni kell. Persze egy jó mozi, szinház is mindig jó ötletnek számit.



Ti milyen ajándékra szavaztok?



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger