2017. május 6., szombat

Eveline Cosmetics Volume Celebrities szempillaspirál - Video review


Nagyon szeretek szempillaspirálokat videóban bemutatni, szóval jöjjön most a legutóbbi szerzeményem, ami ráadásul egy több szempontból is igéretes darab!



Az utóbbi időben volt hogy "befürödtem" szempillaspirállal, szóval keresgéltem valami új, valami jó (vagy még jobb) után, ami persze nem egy fél fizetést igényel de mégis szuper eredményt érhetek el vele. Végül az Eveline Cosmetics márkánál kötöttem ki a Notino kinálatában, egész pontosan a Volume Celebrities névre hallgató kis arany darabnál. Abszolut kép alapján döntöttem, nagyon tetszett a kis kecses keféje, gondoltam adok neki egy esélyt.


A webshopban azt irják a "dús pillákért", én viszont inkább azt mondanám róla hogy a merészen ivelt és hosszú pillák kedvelőinek való ez inkább. Nem mondom hogy egy picit sem dúsit, de szerintem nem ez az erőssége, főleg nem szolid egy rétegben használva. Aki viszont több rétegben szereti használni a spirálokat annak biztosan előjön ez a jó tulajdonsága is. Részemről én maradok az egynél, mert zavaró ha a sok festék miatt a szempillám hozzáér a szemüveghez, meg amúgy is hétköznap nekem a nagyon-nagyon minimál sminkemet ez a spirál igy is szuperül feldobja. Egyébként készitettem róla videót is ahol használat közben is láthatjátok mit tud valójában.


Hatását tekintve tehát nálam ez egy szuperül ivelő és hosszitó szempillaspirál, gyönyörű telt fekete szine van, a csomagolása szerint Deep black az árnyalat neve és tényleg, szénfekete lesz a végeredmény. Ami ráadásul rendkivül tartós is, nem pereg le és egész nap szépen a helyén marad nem is maszatolódik. A keféjében sem csalódtam, elég vékonyka és rugalmas, jól lehet vele bánni még a szemzugban is. Az alsó szempilláim én sosem festem egyébként, igy ott nem tudom hogyan működne. Pont elég festéket vesznek fel az apró kis tüskék, ezt szeretem leginkább az ilyen szilikon kefékben, nagyon megkönnyitik számomra a spirálozást, bár amilyen béna vagyok még igy is van hogy összekenem magam - mint ahogy a videóban is - ilyenkor nem árt sietni az eltávolitással mert azért elég hamar megszárad ez a festék. Ez mondjuk annak jó hir aki szereti rétegezni a festéket.

Az eltávolitásához mindenképp szükséges valamilyen szemfesték lemosó, mert sima vizzel, szappannal/tusfürdővel nem jön le maradéktalanul, ráadásul szépen elkenődik amolyan pandásra (igen, van hogy zuhanyzás után jut eszembe a sminkeltávolitás....)

Jöjjenek az előtte/utána képek:


A videót pedig itt tudjátok megnézni:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger