2016. június 1., szerda

Bourjois Color Boost - 09 Pinking of it | Teszt


A rúzsceruzák ha jól emlékszem kb két éve jöttek divatba és én azonnal beléjük szerettem. Azóta is sorban próbálom ki az egyes márkák ilyen cerkáit, ezúttal a Bourjois lesz soron!


A Bourjois Color Boost ceruzák igazán nyárias szinekben is kaphatóak, emellett persze a visszafogott árnyalatokat sem kell nélkülöznünk. Ez az én szempontomból azért fontos és ezért kezdtem ezzel mert most tőlem szokatlan módon egy elég feltűnő szint választottam az Notino kinálatából. 

Ez egy 2,75 grammos termék, mondhatni átlagos, a többi ilyen ceruzám is kb ekkora, viszont ez tekerős szerencsére. Vagyis nem kell állandóan hegyezőt készenlétben tartani és nem megy kárba belőle semmi ilyen téren. Nekem ez sokkal praktikusabb, ha kicsit jobban - stabilabban - záródna a kupakja akkor simán táska kompatibilis lenne, viszont ez egy egyszerű kupak, elég könnyen le tud mászni a ceruzatestről.




A szine mellett az állaga is igazán nyárias, olyan mint egy szájfény/ajaklakk, nagyon könnyed vizes az állaga, könnyen siklik az ajkakon, hidratál is picit és ami még fontos hogy nem emeli ki a száraz részeket - sajnos nálam van belőlük bőven, ezért is hanyagolom mostanság a sima rúzsokat. Végeredményben is szép fényes lesz tőle az ajkam, mintha egy rúzs fölé átlátszó szájfényt kentem volna. Természetesen csillámokat nem tartalmaz és nincs illata. Tartóssága átlagos, 2-3 órát kitart rajtam maximum ivás mellett, a kajálást nem szereti :)




Nagyon nehéz volt fényképezni, sem árnyékban sem napfényben nem tudtam igazán elkapni azt a pink fényt amit ad ez a termék, tényleg olyan mintha lakkot kentem volna a számra, annyira szép fénye van. Talán még az a kép adja vissza leginkább amit az Instagramra tettem fel néhány hete, ezt a képet is beteszem ide.





Ti szeretitek az ilyen feltűnőbb árnyalatokat nyáron?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger