2016. január 12., kedd

Decemberi kedvencek - 2015

Hú, a december mozgalmasabb lett mint azt előre gondoltam volna. Annyi mindent terveztem még igy is, aztán végül csak a pihenésé lett a főszerep. Együtt voltunk, sokat játszottunk és persze készültünk a karácsonyra. Azért igy is akadt néhány termék amihez különös érzések fűztek, őket hoztam ma el!
1. Rival de Loop glitter nails
Ezt az igazán karácsonyi glitteres lakkot a  karácsonyi gift swap-en kaptam Anikótól és már első ránézésre is elvarázsolt. Tényleg igazi karácsonyi hangulat árad belőle, még úgy is feldobta a kedvem hogy mindig csak egy-egy körmömön használtam, mert azért lemosni nem egy leányálom. Csodás fénye van, instant fenyő feeling! ITT irtam már róla részletesen.
2. Avon Luck parfüm
Mindig más és más parfümért nyúlok, nem volt ez másként decemberben sem, viszont a legtöbbször ezért a kissé édeskés, elegáns de mégis könnyed illatért voltam oda. Nagyon jól passzolt szerintem az ünnepekhez.
3. Coconut oil lip balm
Ez a levendulás kis csoda régóta hű társam és most jól a fenekére csaptam :) ugyanis az ajkaim egyre ramatyabb állapotban vannak. Mikor azt hiszem hogy rosszabb már nem is lehetne akkor jön a DE! Borzasztóan ki vannak cserepesedve és most ezzel a levendulás balzsammal ápolgatom, hátha meghozza az áttörést. Azt szeretem benne hogy a használata után lehet érezni hogy nem csak a szám felszinén ült meg, hanem bentről is hidratál.
4. H&M fülbevaló szett
Nagyon megkedveltem az ilyen kis minimalista füliket, mostanában nagyobb darabot nem is hordhatnék mondjuk, vagy csak ha Szofi alszik :) szóval mutatósak, praktikusak és kényelmesek is. A kedvencem a kis dobverő szerűség!
5. Sante citromos-papayás tusfürdő zselé
Ezt még tesztelésre kaptam ősszel és most télen került rá sor. Meg kell hagyni jól meglepődtem, ugyanis az ilyen natúr termékek nekem mindig lutrinak számitanak illat szempontjából, én ugyanis imádom ha illatos habok vesznek körül a fürdőben. Lehet hogy ez nem a legegészségesebb de ez van. Ennek a terméknek viszont finom, friss, gyümölcsös illata volt, nem túl erős de jól érezhető, egyáltalán nem mű, vagy "natúr" illat. Kellemesen habzott is és az állaga is kellően sűrű volt, igy sokáig kitartott. Párom is kedvelte - nem mellesleg :)

Nálatok mik voltak az elmúlt év utolsó havának kedvencei?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger