2014. április 13., vasárnap

Glamour napok - a tavasz jegyében (2014 április)

Én már tegnap letudtam a Glamour napokat, igazából nem is voltam (vagyis vagyok) túl jól, fránya tavaszi megfázás... Úgyhogy egy napba sűrítettem mindent de így is nagyon jól éreztem magam és szuper dolgokat sikerült zsákmányolni!
Elég sok üzletben jártam de konkrét tervekkel mentem, és főként ruhákra vadásztam. Szerettem volna egy világos nadrágot amit nyáron is lehet hordani - vagyis nem vastag - a Mangoban szerettem volna egy a fekete nadrágomhoz hasonlót, de olyan nem volt, a többi fazon pedig nem tetszett/nem állt jól. Végül az Orsay-ben találtam meg az ideális bézs színű darabot ami szuper puha anyagból van és nem kell levágatni a szárából! Nem. Ez hihetetlen egyébként, és még egy öv is volt hozzá és árban is ennyit szántam rá. 

Egyébként a legjobb dolgokat a H&M-ben láttam - és még rajtam kívül úgy 1000 ember :) - ugyanis fulladásig volt az üzlet. Itt azért ért egy kis kellemetlenség... Ugyanis ha már Glamour napok akkor úgy gondoltam jól bevásárolok, hiszen így éri meg igazán a kedvezmény. Nem kell azért nagy költekezésre gondolni, de mint írtam világos nadrágra és esetleg szoknyára plusz blúzokra/topokra/cuki pólókra stb lett volna szükségem. Nekem a méretek mindig fejtörést okoznak ugyanis szabástól függ hogy épp melyik ruhadarabból milyen kell, így általában egy nadrágból két méretet is be szoktam vinni. Felsőknél dettó. Szóval mikor már jól felpakoltam a karjaimra a cuccokat akkor hallottam hogy bemondják maximum 7 ruhadarabot lehet bevinni próbálni. Mondanom sem kell ez igen kellemetlenül érintett és rajtam kívül másokat is, de legalább tudtam hogy nem csak a kígyózó sor miatt van tolongás a tükrök előtt. Így mindkét nadrágból visszatettem egy méretet és ugye mondanom sem kell hogy egyik sem lett jó! Ez nagyon gáz szerintem, mert én inkább kiállom a hosszú sort, hiszen rászántam magam, tudom mivel jár a Glamour napok és én is úgy megyek oda hogy jól bevásárolok, de tudjak már rendesen próbálni! Melltartót/fürdőruhát nem is néztem.... így hogyan? Pedig szerettem volna, de nem baj átmentem másik üzletekbe és megvettem ott. :) 

Kozmetikumokat most nem nagyon akartam venni és sikerült is tartanom magam hozzá. A Garnier micellás vizét már egyik DM-ben sem találtam (3-ban voltam) ennek nem igazán örülök, de a többi szükséges megvan. Mivel volt végösszegi kuponom is, így a kedvenc borotvapengéim és pár doboz vitamin is befigyelt a kosárba.

A másik meglepetés a Tezenis-ben ért, ugyanis ott vannak a kedvenc basic alsóneműim, amiből most akartam betárazni, de persze idén már nem érvényes rájuk a kedvezmény (mert alapból már az kedvezményes hogy 3 db 2990 Ft...) pedig szent meggyőződésem hogy tavaly még így volt. Mindegy, tényleg nagyon szeretem ezeket az alsókat, kényelmesek és nem nyúlnak ki hamar, így a nem túl baráti áruk ellenére is hoztam belőlük két csomaggal.

Ennyi szöveg után jöjjenek a képek és az árak, ez utóbbi csak azért mert nemsokára jönnek az újabb kuponos napok és hátha jól jön majd valakinek az infó.
 Fehér blúz / H&M / 6990 Ft (-20%)


 Rose gold köves nyaklánc / H&M / 1990 Ft (-20%)

Púderrózsaszín felső / H&M / 5990 Ft (-20%)

Boleró / Camaieu / 3495 Ft (ez nem volt akciós)

Bézs egyenes szárú nadrág / Orsay / 7800 Ft (-20%)

Basic alsóneműk / Tezenis / 5980 Ft - 6 db (erre nem vonatkozott az akció)

Melltartók: Virágos / C&A / 3590 Ft és csipkés / Tezenis / 4790 Ft (-20%)

Harisnyák: Tezenis /  990 Ft-2 db és C&A / 1290 Ft -6 db

Ezeknek pedig nem tudom a pontos árát mert kidobtam a blokkot, de szuper kedvezményesen sikerült hozzájutnom ugyanis a DM és a Rossmann is elfogadta a vásárlás végösszegi kuponokat.

Nektek miket sikerült beszerezni a Glamour napokon? Meglett minden amit kinéztetek? Titeket értek meglepetések az üzletekben?





Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Eleni írta...

Az a nyaklánc meseszép *-*

Asuke írta...

A nyaklánc nekem is nagyon tetszik, itt nálunk vagy nincs ilyen vagy nem figyeltem, pedig lehet megvettem volna így.
És kb. mindent sikerült beszereznem, amit szerettem volna: http://fashion-by-asu.blogspot.hu/2014/04/haul-glamour-napok-szerzemenyei.html

Unknown írta...

Szia!

Tetszenek az új ruháid.

Én pénteken glamouroztam.
A H&M-ben itt is sokan voltak délután. Én nem vittem be 7 ruhát, de számot így is adtak és egy olyan lány volt ott a pultnál akinek fogalma se volt, hogy milyen ruhák vannak a boltban, aznap kezdett azt mondta. Érdekelt volna, hogy abból a fehér blúzból amit bevittem van-e még a raktárban és esetleg létezik-e fekete színben, mert úgy emlékeztem, hogy a honlapon láttam, de a boltban nem találtam (talán nem rakták ki még). Gőze nem volt. Hazajött velem egy fehér melltartó (3000FT-20%) (ami már nagyon kellett, mert a régi fehér mérete már nem jó, a többi meg mind színes...) csak ezt az egyet próbáltam, mert alig volt szabad fülke (amúgy vettem volna többet is ha találok megfelelőt), egy fehér vékonyabb alkalmi ing (6000Ft-20%), aminek pillangós az ujja és hímzés van rajta elöl két csíkban (amiből inkább feketét vettem volna ha akad) és egy shopping bag (1200-20%) jött velem haza, amin cicaminta volt és mosható, strapabíró, nem fehér, inkább az ilyeneket szeretem mint a nejlont (ami könnyen lyukad) és ez nem is mamás amit találtam:-).
A Garnier micellás vize akciós volt az utóbbi 2 hétben a Rossmannban. Egy Garnier BB krémhez vagy ápoló arckrémhez adták ingyen az 1700Ft-os micellás vizet. Mivel a vizet mindenképpen megakartam venni, vettem hozzá egy terméket a múlt héten. :-) Azt a Garnier olajat én is megvettem pénteken, egy ezres volt az ára, miután elfogadták a kupont, ennyiért kipróbálom, elvileg gyorsabban szárad a haj miatta szárítás közben és véd a hőtől. Majd meglátjuk, épp fodrásznál voltam pénteken, tehát látni fogom, hat-e. Egy Rimmel rúzs is hazajött velem és egy ajándék húsvétra (sógoromnak), gondolkodtam már előre. Anyunak is vettem egy hajfestéket, de pont ma néztem az újságot, jövő héten akciós lesz alapból ugyanaz a festék.
A DM is útba esett, ajándék tesómnak szülinapjára, ill. nekem egy Max Factor spirál féláron, egy Maybelline tus, ami 2400 volt és nem vonták le a kupont, ennyiért nem vettem volna meg... ez kicsit fájt utólag. Egy drágább fogkrém, amit amúgy nem vettem volna meg 1000valahány Ft-ért, de féláron teszek vele egy próbát.
A New Yorkerben is vettem egy felsőt, 2990Ft-20%, fehér, vékony, elöl nagyon szép a minta, gondolkoztam egy nacin is, 3/4-es volt, de 9ezer teljes áron, szerintem a kuponnal együtt is drága még az ára... lehet találok olcsóbban máshol hasonlót.
A Müllerben otthagytam egy vagyont, édességek a rokon gyerekeknek húsvétra+ 2 könyv nekik (ebből szerintem nem jött le a -20%)... ez volt a legdrágább, mini Elnett hajlakk nekem, Catrice Eyebrow lifter, amit egy blogon láttam és lehet hasznos lesz, mülleres körömlakklemosó, nő Axe dezodor (már fél éve nézegettem).
Bementem a fodrászkellékesbe is és vettem egy nagy sampont és egy alakformáló gélt, ami már régebben is bevált és nem drágább, mintha a drogériában veszek valamit ami aztán nem használ.
Összességében sooook pénzt hagytam ott a boltokban pénteken, de nem csak magamnak vásároltam ez vigasztal ill. megvettem sok olyan dolgot, amit már régóta akartam és most olcsóbb volt. Ruhát még akartam venni, de annyira nem rajongok én se a tömegnyomiért... itt annyira sok bolt sincs. Kisregény vége.

Dóri RFB írta...

Jó dolgokat vettél, a púderrózsaszín felső különösen tetszik, imádom ezt a színt. A nyaklánc is csodaszép.
Az én Glamour-napos szerzeményeim itt vannak: http://beforeaday.blogspot.hu/2014/04/glamour-napok-2014.html

Anett írta...

Azrail: Köszi :) azért gondolkodtam rajta de úgy voltam vele hogy már ezer éve nem vettem üzletben ékszert így most kivételt teszek.

Asuke: Jó dolgokat vettél Te is :)


9Vikk9: hogy Te mennyire előre látó vagy hogy gondoltál az ajándékokra! Pedig még egy hete nekem is eszemben volt hogy lesz tesóm szülinapja és vehetnék neki valamit. Mondjuk a H&M-ben még eszembe jutott de nem volt kedvem már ott a tömegben ténferegni, így is vagy 2 órát voltam bent :)

Dóri: szuper dolgokat vettél Te is! Egy új fürdőrucira én is annyira lecsaptam volna, de majd legközelebb... (Joy napok?)

Elíz írta...

A fehér blúz tetszik legjobban, én is akartam egy hasonlót, de persze nem volt :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger