2014. március 24., hétfő

GoldenRose Rich color - 05

Múlt héten már láthattátok milyen is a Golden Rose 103-as csodája teljes valójában, most pedig mint díszítő elemet vetettem be a 05-ös alapszín fölött.
Szintén még a múltkori Naillend-es látogatásunk során került hozzám, igazából pont ehhez a csillámos 103-hoz választottam és szerintem tökéletesen mutatnak együtt!
Ez a 05-ös árnyalat egy szép, visszafogott rózsaszín - kissé lilás - amelyben nincs semmi csillám vagy zavaró gyöngyház fény, egyszerűen csak a szépség. Nekem egyébként még ez a kissé sötétebb rózsaszín is a nude kategóriába tartozik, sőt az ilyenek a kedvenceim, mert a túl világos lakkoktól olyan "halottak" lesznek a körmeim.
Csodás ez a lakk is egyébként, egy rétegben van a körmeimen, tehát abszolút igaz az ami a csomagolásán látható. Az ecsete vastag és lapított ezért nagyon gyorsan lehet vele haladni. A formula kissé sűrű, de meg lehet szokni és valószínűleg ez is hozzájárul ahhoz hogy egy rétegben fed. Száradására sincs panasz, bátran be lehet vállalni a lakkozást egy rövidke sorozat alatt is :)

Ti szeretitek a nude színeket?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Csipkelány írta...

nagyon jó lett :)

Névtelen írta...

Tetszik :) Magamon nem szeretem a barnákat, de ezzel a csillámossal nagyon jó lett.

Unknown írta...

nagyon szép. :)) x
Bianka
http://ruhamania.blogspot.hu/

Anett írta...

Köszi lányok, örülök hogy nektek is tetszik :)

zizitim írta...

szép, de nem barna inkább rózsaszín helyett? :)

Anett írta...

zizitim: nekem ez rózsaszín :) mondjuk a képeket hajnalban készítettem így kicsit sötétek lettek, de én így is inkább rózsaszínesnek látom. Majd megpróbálok jobb fényviszonyok mellett is csinálni róla képeket, vagy legközelebb lövök pár vakus képet is, hátha úgy jobb lesz.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger