2014. január 7., kedd

Bye-bye old stuff - spirálok

Folytatódik a szelektálás, ezúttal a szempillaspirálokon a sor! Ha nem láttad volna az első részt, amelyben a szájfények szerepeltek, akkor ITT tudod megnézni.
Igen, tudom, elég sok szempillaspirálom van (vagyis már csak volt!) de mentségemre szóljon hogy sokat közülük beauty box-ban vagy valamilyen DM-es kis táskában kaptam, esetleg valami nagyon jó akció keretén belül sikerült beszereznem (mint a 29.9 Ft-os Essence kiárusítások...) Szóval ideje volt itt is rendet tenni, nem mondom hogy könyörtelen voltam, írjátok meg nyugodtan hogy Ti mitől vagy esetleg miktől váltatok volna még meg!
Ők négyen tehát azok akiknek búcsút intettem, ha kíváncsiak vagytok a teljes készletre, akkor nézzétek meg a lenti videót amiben részletesen végigmegyek az összes szempillaspirálomon!
  • Rimmel extra super lash - Electric blue
  • Essence multi actions smokey eyes
  • Beyu - 1
  • Elf regular and waterproof mascara duo
A videót pedig itt tudjátok megnézni:



Nektek hány darab szempillaspirálotok van összesen?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Most van kb 12 amit idén vettem és van kb 10 amit hoztam magammal,viszont a helyhiány miatt(nem foglal sokat bár egy spirál de 22 már igen:) ) én is válogatásra kényszerülök. Pedig sokat csak a formája miatt tartottam meg.(Szívszakadás:( )

Unknown írta...

Mármint nem amit idén 2014-be, hanem amióta Angliába vagyok November óta :)

Smejka írta...

Juj, de vártam már, remélem lesz még folytatás. :) Pont ma nézegettem, hogy itt se ártana egy ganajozás, válogattam is ki pár dolgot. Sajnálom, hogy megromlottak, mielőtt elhasználtam volna őket, de hát tartogatni nem érdemes. Nagyon inspirálók ezek a válogatós videók és posztok. :)

Anett írta...

dasha: gondoltam hogy 2013-ra gondolsz, azért az szép lett volna ha már tényleg idén sikerül ennyit venned :) Azért szép készleted van spirálokból, irigylem is! Bevallom azért én szeretem ha van választék otthon nem csak a szemhéjpúderekből vagy rúzsokból hanem a spirálokból is!

Eszter: kicsit meggyűlt a gondom a videóval, alig tudtam megvágni...És igen, tervezem hogy lesz még folytatás. A rúzsokat is átnéztem már de ott nem volt mit szelektálni így lehet azt a részt nem teszem fel, vagy majd csak a végén, még nem tudom. Örülök hogy tetszik neked ez a poszt, néha tényleg nem árt átnézni a készletet és megválni a használhatatlan dolgoktól :)

Névtelen írta...

Szép készleted van :) Nekem csak 3 szempillaspirálom van, de mivel elég sűrűek a pilláim talán ezt a sminterméket hanyagolom leginkább. Viszont a Clinique spirálod nagyon tetszik:D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger