2013. szeptember 3., kedd

Augusztusi elfogytak! + VIDEÓ!

Végre vége a nyárnak, most először nagyon vártam hogy túl legyek rajta mert ez egyben egy új kezdete is számomra illetve lezárása egy közel 4 hónapig tartó szenvedésnek, amit lakásfelújításnak nevez a köznyelv. Én meg tudok rá sokkal csúnyább szavakat is, de mindegy, örüljünk inkább annak hogy sikerült felvennem végre egy rövid videót is!
Ami viszont megint szomorkodásra ad okot hogy sok termék kimaradt a felsorolásból, ugyanis csak az egyik sminkes dobozkám néztem át és szelektáltam, a másikban meg még ott van a sok be/ki/megszáradt termék, amiktől szintén meg kellene válni. De akkor majd legközelebb.

 Erről az 5 termékről lesz szó a videóban, de annak aki inkább olvasna, röviden összefoglalom itt is a lényeget:
HeliaD golyós ránctalanító szérum: nagyon szerettem, van róla teszt is a blogon, csak azért válok meg tőle mert lejárt a szavatossága. Amúgy kellemes kis termék!
Essence Volume&gloss szájfény: szerettem mert a mentolnak köszönhetően remekül hűsített, kellemes volt az illata is, de mikor legutóbb használni akartam már éreztem rajta hogy savanykás...így inkább megválok tőle.
 FussWohl party pads: zselés talpbetét a Rossmannból... hát ez a nagyon nem kategória, bár lehet hogy selejt darabot fogtam ki, de ne már! Nem ragadt a cipőhöz, elég vékonyka is így nem igazán nyújt komfortérzetet, szóval van ennél jobb zselés talpbetétem is.
Nivea Q10 arcmaszk: tetszett ez a hidratáló maszk, finom puha lett tőle a bőröm. Egyetlen problémám vele hogy nekem utána arcot kell mosnom mert ha csak simán letörlöm ahogy rá van írva akkor mindig úgy érzem hogy még egy csomó termék maradt a bőrömön.
Manhattan rúzs: a színe nem az én világom, az a sápadt nude árnyalat. Így történhetett hogy gyakorlatilag álltában romlott meg a polcomon így megváltam tőle.


Ti milyen gyakran szelektáltok a sminkes cuccaitok közt? :)


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger