2011. november 4., péntek

Heti köröm - helyett 2 napi NOTD

Felavattam a Butterfly körömlakkom, nagyon szép színe van! Bár kicsit bordósabb árnyalatra számítottam, helyette kicsit olyan sötét rózsaszínes ez az árnyalat. 

itt hasonlít leginkább az élőben látható színre
 A "szokásos" Miss Sporty körömerősítőt használtam alapnak, hát nem tudom ér-e valamit....Sem mint alap, sem mint erősítő, bár tény hogy az én körmeimen csak a csoda segíthet :) Egyébként azért lett ez 2 napi szín csak, mert az egyik körmöm letört, de nagyon. Biztos sokat kapartam a falat................
velük készült
És igen tudom, ez az Essence Pro White effect lakk nem fedőlakknak lett kitalálva, de nagyon szép fényt ad a körömlakkoknak! Amire eredetileg szánták, hogy fehérítse a besárgult körmöket, még nem használtam, egyébként sem sárgák a körmeim még a sötét színű lakkoktól sem (lehet azért mert alapot is használok). Feldobtam még kövekkel, amik bomba biztosan tartották magukat mind a két napon, sőt szerintem tovább is bírták volna simán, mert alig tudtam leszedni őket.

Nektek melyik alap és fedő lakk vált be legjobban?

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Nekem is van kettő Buttefly lakkom :( de sajna nagyon nem tartósak :( Én az essence zselés hatású fedőlakkját használom <3 és nagyon jó !!:)
Amúgy tetszik ez a szín, és a kövek nagyon feldobják :)

Makeupcakes írta...

Az EzFlow Never yellow sealert hasznalom fedolakknak.Olyan 2000 Ft korul van,de minden fillert meger,mert amellett,hogy fedolakk,szaritja is a lakkot,igy percek alatt megszaradnak a retegek.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger