2018. október 1., hétfő

Notino haul 2018 szeptember (+VIDEÓ)


Egy kis unboxingot hoztam ezúttal a csatornámra, amiben sok érdekes terméket láthattok majd. Vannak benne számomra is ismeretlen márkák, nagyon kiváncsi leszek hogy egy kisebb, kevésbé ismert márka mit tud nekem mutatni!



Ez a márka a Delia Cosmetics, és azt néztem hogy nagyon sok fajta szérum megtalálható náluk, én most kettőt is ki fogok próbálni közülük, egy C vitaminost - hát naná! - és egy hialuronsavast is. Mindkettő használható nyakra és dekoltázsra is, sőt, én azt ajánlom hogy erre a két területre is ugyan annyi figyelmet fordítsatok mindig és akár az arckrémetekből is juttassatok nekik egy keveset, és ezekből a szérumokból is bátran!

Amit még megemlítenék a dobozból - a többi maradjon meglepetés a videóra! - az egy cuki kis ajándékcsomag a SpiriTime márkától, amiben egy testápoló és egy tusfürdő van, kellemes vanilia illatban. Már igy önmagában is szuperül néz ki, ajándéknak is szuper, de kérhető az oldalon ajándékcsomagolás is minden termék mellé, amivel még szebbé varázsolhatjuk ezt a kis szettet.

Ha kiváncsiak vagytok hogy mik lapultak még a dobozomban akkor nézzétek meg a videót itt:



Ti szoktatok ajándékcsomagolást kérni a termékhez?
Anett

1 megjegyzés:

eddyshaw9272711 írta...

Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great data you may have right here on this post. I will be coming back to your weblog for extra soon. online casino

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger